Læs dagbog

Træt af varmen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 7. juni 2018 17:13

Jeg er seriøst træt af varmen .. he he .. Ej men jeg sover bare rigtig dårligt om natten og har det bare ikke godt i denne her overdrevne varme.

Nå men jeg kom ud i dag det var dejligt . Min veninde fra skolen har været lidt ked af det sidste stykke tid og jeg aftalte at mødes med hende på en lokal cafe og bare hygge lidt .
Det var en god ide . Vi havde det som altid rigtig hyggeligt og hun havde taget hendes søster med der også læser på KU hun læser så Dansk og dropper også ud ha ha ja det er ikke sjovt at gå på KUA . Men vi hyggede os og fik snakket om alt og ingenting .

Jeg har INGEN energi for tiden og sidder bare hjemme det meste af tiden og sveder .. Ja og mad siger mig ikke så meget i varmen .. det bliver mest enten koldskål eller boller vi spiser og manden får jo god mad på arbejdet så har det fint nok med det .

Ja og jeg har lidt migræne fordi jeg ikke sover godt .. Men jeg vil måske fra næste uge prøve at komme lidt ud .. ja måske bare i centeret eller noget bare for at opleve lidt .. Nu får vi besøg af min mor på Lørdag og vi skal ud og gå en tur det skal nok blive hyggeligt ...

Har ikke så meget at sige har ikke noget overskud lige nu og det er bare kogende varmt selvom jeg lufter ud hele tiden .

Sender søde JHN masser af tanker og kolde drinks .. håber så meget din hypnose den virker ellers kommer du herind så skal jeg hypnotisere dig med en frøkage he he .. ja undskyld min hjerne koger bare over lige nu søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Først til din anden dagbog, som jeg læste, men ikke fik skrevet noget til - men det er da super fedt, at I fandt en ny sofa, og at I hyggede bagefter. Det glædede mig at læse. :)

Ja, det er godt nok varmt, men jeg er ikke træt af det, haha. Jeg elsker det. Men jeg sveder også meget om natten og vågner og må skifte tøj, haha.

Dejligt at du kommer lidt ud, og ja, du må da prøve at komme lidt mere ud, så du er parat, når du skal til at læse igen. :)

Jeg kan godt forstå, du ikke orker rigtig mad, det gør jeg heller ikke. Jeg spiser mest salat. Mmmm ja, koldskål, det er ellers også godt og boller jah! Haha. Og du er garanteret fornuftig og drikker en masse vand. Jeg får kun det ene glas og så en masse cola, haha.

Jeg smilede, da du skrev det med den kolde is, for jeg har lige købt en sodavandsis, som jeg skal have senere. :) Så vil jeg tænke på dig!

Træls med migræne, æv! :/

Jeg håber, du finder en måde at køle lidt ned på, måske et koldt bad? Eller isterninger, haha. Ind i munden eller ud over kroppen, uha gys, haha.

Hvis en kermitkage kan hypnotisere, så siger jeg ja tak - men jeg siger nu ja tak alligevel, haha. Det er det ikke for varmt til. :)

Mange tanker til dig og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 7. juni 2018 17:39

Jeg er fast læser af din (Mælken) og JHN's dagbøger. Det er så skønt at se jer bakke hinanden op. I er altså nogle dejlige mennesker med overskud og empati.

Er helt imponeret af jer. I er altså ryggraden på sitet her. Så dejligt at se jer støtte hinanden på den måde.

Hav det skønt Mælken (og JHN). I er altså for seje.

Skrevet af Anonym, 7. juni 2018 18:25