Læs dagbog

Træt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 7. oktober 2018 09:05

Er godt nok træt i dag ... har feber .. Øv ..
Jeg kom da på biblo i går og fik hentet min bog det var godt . Jeg fik også købt ind og lavede hjemmelavede burgere i går mmm det smagte godt . Ja og jeg fik også sovet lidt da jeg endelig fik lidt ro i kroppen synes jeg er meget urolig lige for tiden .

Jeg tror også jeg bliver syg fordi der er mange i klassen der kommer i skole og er syge og sidder og hoster og snotter plus i pauserne åbner de vinduerne og så bliver der rigtig koldt .. og så sidder jeg jo og koncentrer mig meget når lærene snakker og prøver på at følge med .. så jeg spænder jo i kroppen .

Ja og så bliver jeg jo både irriteret på mine veninder og ked af at de er på den måde .
Nå men jeg glæder mig bare til vi snart har ferie . Jeg ved seriøst ikke om jeg orker skolen i morgen ha ha .. vores lærer snakker så meget og sidste gang gik han en ½ time over tiden det var bare for meget .
Men kender jeg mig selv ret så tager jeg afsted bare for ikke at få fravær ... men måske går jeg i frokostpausen.

Sender søde JHN mere kage he he .. jeg leder dig i fordærv he he. Jeg håber du hygger i dag og får måske slappet lidt af .
Ja jeg gider ikke mine veninder hvis de opfører sig dumt .. de må bare passe sig selv og i morgen synes jeg de skal fremlægge vores opgave hvis vi skal det .. jeg orker det ikke at stå alene med det hele .

Jeg nægter bare at lade dem ødelægge min udddannelse fordi de måske ikke magter det lige nu . Ja jeg prøver så godt jeg kan og jeg har jo også mange andre jeg snakker godt med heldigvis vi er jo mange i klassen og det er jo bare at række hånden ud så skal jeg nok få flere venner det er bare lidt svært nogengange.

Ja lad os se noget godt tv og spise en lækker kage det kunne være super hyggeligt . Ja jeg håber bare du har det godt og du ikke træner for meget og stresser men jeg ved selv hvor svært det er at slippe alt det man går og slås med det ligger hele tiden og lurer desværre men godt vi har hinanden og kan grine lidt af det hele ind i mellem .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er nok nemt at blive smittet, når man er mange mennesker sammen, og hvis dit immunsystem så ikke er så godt, så bliver du nok hurtigt syg. Det er da træls, men jeg håber, du snart bliver frisk igen.

Ja, det er da godt ikke at få for meget fravær her i starten, og der er jo snart ferie, men jeg forstår godt, det er fristende. Kan I ikke gå, når I har fri, selvom læreren bliver ved med at snakke? Det er jo på en måde ligesom et arbejde, der skal man heller ikke hele tiden have overarbejde. Og I har jo nok at se til med lektier også.

Det er ærgerligt med veninderne, men ja, som du siger, måske magter det det ikke, men det skal jo ikke gå ud over dig. Jeg synes da også, de kan fremlægge opgaven, hvis du har lavet den selv. Det er vel kun fair. Eller er den en, I har lavet sammen? Måske med tiden du bliver mere fortrolig med de andre i klassen også, så du får et større netværk der.

Det er dejligt med kage. Jeg har spist wienerbrød i dag, haha. To stykker, ups, ja de fløj lige ind i munden på mig. :/ Men det var godt, haha. Ja, det er godt, vi har hinanden og også kan læsse af herinde, når det bliver for meget. Jeg ved, at du også har masser at slås med. Men vi skal nok klare det, ikke. Det skal nok gå. :)

Kan du passe på dig selv og god uge, nu er det snart ferie, det går stærkt. Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 7. oktober 2018 17:12