Læs dagbog

Jeg vil lidt ud

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 7. december 2017 10:03

Jeg vil ud i dag ... Ja gider ikke sidde hjemme og spekulere på alt muligt ... Har skrevet med min veninde i dag og vi mødes på Tirsdag på skolen og printer de sidste ting til Græsk prøven ud . Så jeg føler der er rimelig godt styr på den opgave vi skal nok få det lavet sammen .

Det var en hyggelig dag hos frisøren i går og så ud og lige købe nogen ting .. Ej men folk stresser jo virkelig over julen det er synd for dem ha ha ... jeg er så glad for jeg ikke skal nå noget som helst . Ja jeg hygger mig bare og går rundt og kigger lidt .

I går da manden skulle hjem var der rimelig meget kaos med busserne fordi der var sket en bil ulykke og der var åbenbart også en der var blevet stukket med kniv hvor vildt er det lige ?? . Nå men han tog toget en anden vej og så en bus derfra ... men det tog jo bare længere tid .. åh min skat han er så træt for tiden han sover allerede før klokken er ni om aftenen.

Men nu vil jeg ud og kigge lidt .. måske få en kop kakao et sted eller noget .. hvem ved .. gider ikke bare sidde her og være træt .

Sender søde JHN masser af kram og fred og ro . Du får også en kasse med frøkager og slik så du kan hygge lidt på denne blæsende dag.
Ja næste år bliver meget bedre søde ven det skal nok gå det hele og jeg sender dig en glad julenisse du kan kramme når verden udenfor går amok .
Pas nu rigtig godt på dig selv og nyd lidt juletv og juleslik du må godt jeg sladrer ikke ha ha.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg håber, du havde en hyggelig dag ude med lidt selvforkælelse. Dejligt at det også var rart hos frisøren. Det er godt at gøre noget godt for sig selv nogle gange. Ja, i stedet for at sidde og tænke alt for meget.

Godt at der er styr på græsk, så skal det nok gå! Pøj pøj med det!

Stakkels din trætte mand. Han har da også meget at se til på jobbet, lyder det til, og ja så al den offentlige transport oveni. Så må du forkæle ham med lidt juleguf og god mad, og hvad han ellers kan lide. :) Jeg er glad for, jeg ikke er afhængig af offentlig transport i hverdagen i hvert fald.

TAK for slik og kager, ja lige nu styrter det ned og har gjort hele eftermiddagen og blæst også, så det er rigtig lortevejr. Men det kan vi jo ikke gøre noget ved. :) Haha jeg er glad for en kramme-nisse! :)

Kan du passe godt på dig selv, min ven! Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 7. december 2017 17:58