Læs dagbog

Slapper af

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 8. januar 2019 11:17

Ja jeg slapper af i dag .. gider ikke tænke på den skide eksamen. Jeg kan jo hverken gøre fra eller til og den kommer jo om ca 10 dage.

Ja jeg har sovet rigtig længe og skal ikke så meget i dag udover at lave aftensmad i aften og købe lidt ind .
Jeg havde åbenbart brug for at sove længe og slappe af har været så anspændt det sidste stykke tid.

Ja jeg har fundet ud af min søster enten er flyttet eller flytter til fyn .. hmm ja jeg har jo ikke den store kontakt til hende det har jeg aldrig rigtig haft men jeg fik en *julehilsen* fra hende forleden dag . Hun er ikke meget på facebook . Ja hun skrev godt de har købt hus på Skarø men jeg var ikke sikker på om de flytter permanent derover eller hvad .
Men så i går kunne jeg se hendes mand har fået arbejde på fyn .. ja må skrive til ham og høre om de flytter helt væk fra København og hvad med min søsters arbejde .. nå ja det går nok ser dem jo ikke uanset hvor de bor he he ...

Nå men altså i går ville jeg lave god mad men så var det kød jeg havde købt rigtig klamt..
Føj det lugtede surt så vi smed det ud og købte nogen boller istedet for .
Nå men altså i dag vil jeg lave lidt lækker mad hvis jeg orker det er godt nok træt det er helt vildt ha ha .

Ja jeg vil bare hygge i dag .. magter ikke noget . Jeg fik hentet bøger på biblo i går og nu har jeg omkring 10 bøger jeg kan bruge når vi skal til eksamen ha ha skal sq nok finde noget i dem .

Sender søde JHN masser af krammer og kage og hygge . Ja vi skal skrive opgaven hjemme og jeg har jo ca en uge til at skrive den i . Det skal nok gå .. tror bare jeg har tænkt for meget over tingene . Det kender du jo alt for godt selv det der med at køre det hele op og gøre det totalt umuligt ha ha ja skøre mig sådan er jeg bare .

Ja godt jeg kan slappe af det håber jeg også du kan og måske finde noget der kan bringe dig lidt glæde . Ja jeg sender dig alle de bedste tanker og bare det at du lytter og jeg kan skrive her det hjælper jo rigtig meget.

Nu vil jeg ud og købe lidt ind men ingen slik eller kage det er der ikke råd til i denne måned ha ha men jeg har lidt ovre på bordet hvis jeg har brug for det . Pas nu godt på dig selv min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, du har da haft brug for at sove, også når du sover dårligt for tiden. Og du har ret, du kan ikke gøre mere nu ift eksamen, for du har jo lånt bøgerne, og du får den jo ikke udleveret før om nogle dage alligevel. Ja, så er det godt, hvis du kan slappe lidt af inden.

Det må være underligt ikke at have kontakt til din søster, eller er det bare sådan, det er? Ja, du har ret, det er jo lige meget, hvor de bor, hvis du ikke ser dem. Men derfor kan man jo godt være nysgerrig alligevel, haha.

Øv, træls med klamt kød, ja så er boller bedre. :)

Det skal nok gå godt med opgaven, og du er jo så forberedt, som du kan være. Jeg hepper på dig og er sikker på, du klarer det godt! Er du sådan, "det skal bare være skide godt", eller vil du være tilfreds, bare den er bestået? Ja, for pokker, jeg kender det rigtig godt, det med at køre sig selv op, og tankerne kører bare i ring. Det er så frustrerende, men godt at vi også kan grine af det. :)

Du må få noget af mit slik … nå nej, vent … jeg spiste jo det hele, haha. Ej, det var tarveligt. Hm okay, du må få noget af det, jeg køber i morgen, ok? Haha.

Kan du også passe godt på dig selv, min ven. Jeg tænker på dig og bare læs af, det er kun godt, synes jeg. Du får en stor krammer og mange varme tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 8. januar 2019 19:17