Læs dagbog

Fødselsdag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 8. februar 2018 17:05

Ja jeg har fødselsdag i dag .. bliver sørme 47 tiden går godt nok stærkt . Jeg skal ikke noget særligt i dag ville bare hygge mig hjemme .
Men nej jeg var sørme ikke heldig i dag .. jeg ville op i centeret og hæve penge .. men så skrev automaten at mit kort var *udløbet* ej hold nu op ... så ville jeg gå over i banken og snakke med dem .. Men de åbner først kl 13 ???? hvem har en bank der først åbner kl 13 -

Nå men så tog jeg hjem og ringede til banken og var ret ked af det selvfølgelig .. Hun sagde så jeg skulle tage mit pas og tage hen til en afdeling med kasse ( hvilket de fleste banker jo ikke har mere) så jeg måtte ud til Glostrup og få bestilt et nyt kort for det kunne de da ikke gøre over telefonen .. de havde åbenbart ikke min adresse ja jeg ved slet ikke hvad der var gået galt ... Nå men jeg tog derud og de var rigtig søde og de bestilte et nyt kort og jeg fik også hævet penge så jeg har til det næste stykke tid .

I morgen skal jeg i skole suk ... ej jeg tror det er sidste gang jeg tager derud med mindre jeg har det bedre . Men bagefter skal jeg måske på cafe med veninderne og hygge vi går jo nok i pausen ha ha .. godt jeg har dem i skolen . Min ene veninde ringede også i morges det var så sødt hun ville bare ønske mig tillykke med dagen det er da dejligt .

Nu vil jeg så bare vente på manden får fri og kommer hjem og vi kan hygge lidt . Ja godt at være hjemme jeg kan slet ikke overse at skulle ud for tiden .. har det jo ikke godt begyndte også at græde i dag bare fordi der var det med kortet ...

Sender søde JHN masser af lagkage selvom jeg købte gåsebryst og lidt boller ha ha men du får noget kajkage nå ja det er jo det du kan lide .. tak fordi du er min søde ven her og du altid skriver til mig det betyder rigtig meget .

Kommentarer fra andre brugere

hjertelig tillykke med fødselsdagen. fe bedste ønsker i dit nye år. ja nogey skidt med bank services nu om dage. som alm kunde synes jeg ikke rigtigt at man bliver værdsat men lad det ikke stå i vejen for din dag. godt du fik hævet lidt.

Skrevet af Frederik40, 8. februar 2018 17:19

hjertelig tillykke med fødselsdagen. fe bedste ønsker i dit nye år. ja nogey skidt med bank services nu om dage. som alm kunde synes jeg ikke rigtigt at man bliver værdsat men lad det ikke stå i vejen for din dag. godt du fik hævet lidt.

Skrevet af Frederik40, 8. februar 2018 17:21

Hej Mælken

KÆMPE stort tillykke med fødselsdagen, sødeste ven!!!! :) :)

Jeg håber da, dagen er blevet bedre efter alt det hurlumhej med kortet. Sikke noget. De burde have givet dig lidt ekstra kontanter, når du nu har fødselsdag, haha.

Jeg håber da, du får hygget lidt med manden og måske får lidt god mad og noget guf. Købte du gåsebryst? Ha, det er sjovt, for jeg elsker også gåsebryst, men så sagde Anne Glad i "Kender du typen", at det er en kage for pensionister, hahahaha. Ja, du, vi er bare ved at komme op i alderen.

Men 47, det er jo ingen alder, bare vent til du når de 50, haha.

Jeg håber, du nyder dagen og bliver hygget om, det fortjener du virkelig.

Endnu engang TILLYKKE og selv tak for alle dine søde hilsener!!!!

Mange varme tanker og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 8. februar 2018 18:21

Tillykke med fødselsdagen Mælken du er et år ældre en moi:) Ja tiden går og f...du var uheldig:-( Måske du skulle ha blevet i sengen? Jeg ville sgu osse ha grædt!:( Håber du for en god aften, og få hygget, knus og Hurraaaaaaaa hurraaaaaaaaa hurraaaaaaa

Vil tænde et lille lys kun for diiig:)

Juze.

Skrevet af juce, 8. februar 2018 20:28

Stort tillykke med dagen, Mælken.

Jeg håber du får en skøn dag med veninderne imorgen.

Skrevet af Anonym, 8. februar 2018 20:29