Læs dagbog

Ferie og fødselsdag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 8. februar 2019 09:32

Ja jeg holder ferie nu .. Jeg er helt smadret og træt ... Men jeg har været i skole hver dag hele ugen ingen fravær det er jo fedt .

Åh ja A kom i går eller noget ... Hun kom og var bare sådan *ja jeg gider ikke i dag * som hun jo altid er ... Og hun snakkede lidt med mig men brugte som altid mest tid på mobilen.
M fra klassen er åbenbart ved at slå óp med hendes kæreste eller noget som hun mødte på skolen ja jeg gider ikke blande mig i det.

Nå men undervisningen var god det er nu meget spændende med Kultur .. Ja og vi skal ud og lave *feltarbejde* ud og observere.
Jeg skal faktisk lave det sammen med A for hun er den eneste i min gruppe der hjemme i *ferien* ... Vi skal ud i hendes kirke og være med til noget konfirmandforberedelse eller også skal vi til noget kaffe ting i en anden kirke ... Ja men det bliver i næste uge og jeg er ret sikker på hun nok skal arrangere noget for hun kommer jo altid i de kirker ellers finder jeg sq bare selv på noget .

Nå men jeg har fødselsdag i dag det er dejligt og jeg har fri .. Jeg har ingen planer i dag udover jeg skal til frisøren 10:30 ja skulle egentlig være der kl 10 men hun ringede og spurgte om det var ok vi flyttede det en ½ time. Det var kun fint for jeg sidder bare her og vågner .

Manden kommer sent hjem men han har skrevet et rigtig sødt fødselsdagskort og givet mig en flot gave . Jeg fik et gavekort til google play så jeg kan købe spil og apps på mobilen det er bare fedt .. han er så sød og i aften tager han mad med hjem .

I morgen kommer mor .. og jeg skal købe fastalavnsboller og så laver jeg frokost .. laver nogen forårsruller i ovnen ... Det er nemt og smager godt .

Ja jeg er bare træt ... virkelig træt ... Men dejligt at skulle slappe af i dag og jeg køber lidt god frokost i centeret og noget slik at hygge med .

Sender søde JHN masser af krammer og lidt fastalavnsbolle snask eller noget ha ha .
Åh jeg håber sådan du har det godt søde ven og ikke er generet af larm og stress.

He he det er sjovt at tænke på du er med mig i skole .. ja jeg fatter heller ikke så meget det går lidt stærkt men det er fint nok jeg hygger mig bare når der ikke er larm .

Jeg er slet ikke stresset over det der vi skal lave mig og A hvis det bliver til noget det er bare hyggeligt og afslappet ... og får vi ikke lavet så meget er det også fint nok ..

Jeg vil tænke på dig i morgen når jeg køber fastalavnsboller ha ha ... ja dem kan du vist godt lide tror jeg nok .
Pas nu godt på dig selv søde ven og hav en god dag Knus fra Mælken.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

STORT tillykke med fødselsdagen! Ja, jeg vidste det godt, for det står i min kalender, haha. Men dejligt at du skriver, så jeg kan ønske dig tillykke. :) Jeg håber, du får en super god dag, søde ven! Dejligt med gave fra manden! Ja, og så bare afslapning, det fortjener du også. Hav nu en rigtig dejlig dag, ikke!

Det lyder godt med skolen, og fedt at du har været der alle dage. Du er sej! Men ja, du må se, hvad det bliver til med A og opgaven. Det lyder ikke som om, du stresser over det, så det er jo positivt. Jeg håber i hvert fald, at du vil nyde ferien også.

Jeg håber også, at du får en god dag sammen med din mor i morgen. Jah, fastelavnsboller, haha. Nej, i år er jeg ikke så meget til dem med fløde, men jeg elsker dem, der ligner spandauere, haha.

Kan du nu have det rigtig godt og have en rigtig dejlig fødselsdag! Mange tanker og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 8. februar 2019 12:26