Læs dagbog

Hjemme igen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 8. marts 2018 16:57

Nu er jeg kommet hjem ... Både fra Polen og fra Tyskland .
Det var dejligt at være afsted med manden ingen tvivl om det men seriøst vi har da været lidt uheldige ha ha . Det startede med at manden skar sig på et kuffertbånd ude i lufthavnen og så fik han også stød ha ha ja fed start på ferien .
Nå men hotellet var rigtig lækkert 5 stjernet og der kom en og hentede os i lufthavnen det havde vi bestilt det var jo rart .
Vores værelse var stort og lyst og der var dejligt stille der var vist ikke mange gæster på hotellet . Det lå lidt uden for byen men det var ikke noget problem vi kunne selv finde ud af at tage sporvogn og bus ind til byen .
Vi gik rundt i byen og kiggede og fik noget lækker mad det var dejligt bare to dage .

Men den sidste dag ville jeg hjem og lige skifte bluse og så fik jeg nogen sporvognsbiletter af manden og han blev inde i byen og gik på cafe det var jo fint nok kunne godt selv finde hjem . MEN !!! på vej tilbage til manden så stoppede sporvognen lige pludselig og så sagde de en hel masse på polsk ha ha det fattede jeg jo bare hat af.
Nå men jeg stod af og fulgte efter de andre ja det var fint nok men på et tidspunkt kom jeg til en plads hvor sporene delte sig og jeg var ikke sikker på hvad vej jeg skulle gå . Ja og jeg kendte jo slet ikke byen og kunne ikke navnet på stoppestedet jeg skulle til men jeg kiggede på en tavle og fik spurgt om vej og fandt heldigvis manden ha ha .. vi grinte også lidt af det senere .

Men altså vi fik masser af god mad og vi hyggede os og fik set den smukke by og det var jo dejligt .

I går var vi så i Tyskland lidt hårdt at skulle op kl tidligt men det var jo fint nok skulle bare ned og købe slik og lidt til hjemmet .
Ja turen var fin nok og vi fik købt alt for meget ha ha .. jeg købte for over 600 kroner slik så nu har jeg da til lang tid . Ja og manden købte for over 2000 kroner alt muligt både slik og kaffe og vaskemiddel og hvad ved jeg .
Ja og så på vej hjem så var mandens kuffert så fyldt at han dårligt køre med den og nej nej han ville da ikke tage en taxa så vi slæbte den afsted og til sidst måtte han gå hjem med min kuffert og hente vores cykeltrailer og komme og hjælpe med at få tingene hjem for hans kuffert revnede ha ha og den ville slet ikke køre .. så kan han sq lære ikke at købe så meget .

Men nu er vi hjemme og vi slapper af jeg er helt øm i kroppen oven på i går og så den lange lange gåtur i Polen .. Men dejligt at være hjemme igen .

Sender søde JHN masser af krammer . Håber du har det godt søde ven jeg har tænkt på dig mens jeg var på ferie og især i går da manden sagde jeg bare kunne købe alt det slik jeg ville he he .. det var nok lige noget for dig søde ven .
Håber bare du er glad og har det godt og ikke er ramt af dum influenza .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt at du er hjemme igen, og at det var en god ferie. Du er virkelig sej, at du er så modig at tage rundt i en fremmed by alene. Respekt! Og du klarede endda at finde rundt, selvom du var ved at fare vild. Flot! Dejligt at I har hygget jer!

Så er der slik til et stykke tid, haha. Det er da bare godt, men du må gerne dele med mig. :) Jeg kan godt lide Tysklands-slik. :)

Jeg har savnet dig, så jeg er glad for, at du er hjemme igen, og jeg håber, du er fuld af fornyet energi!

Kan du passe på dig selv!
Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 8. marts 2018 19:27