Læs dagbog

Hårdt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 8. april 2018 09:30

Ja det var hårdt i Fredags he he .. Vi tog afsted tidligt hjemmefra og så skulle manden lige i banken først med nogen ting . Så tog vi toget til hovedbanen og så bussen ud til Christiansborg.
Så skulle vi så finde de andre ha ha det var sq ikke lige så nemt .. De er ved at renovere eller bygge noget inde ved Christiansborg så man skal rundt om det hele og ind gennem en meget lille port .. Ja de skrev *vi mødes i porten* men der er bare mange porte ha ha men vi fandt det da .

Nå men så skulle vi jo med elevator .. der var ikke nogen trapper .. men først en sikkerhedskontrol ja ligesom i lufthavnen det var lidt underligt .. Men så skulle vi stå i kø for at komme med elevatoren .. Uha jeg blev helt bange for den var meget lille og den havde en underlig dør der åbnede af sig selv .. Men en af min mands tidligere kollegaer holdt mig i hånden på vej op og det var ikke så slemt for der var meget lys og spejle så den føltes ikke så lille .
Nå men så kom vi op og så skulle vi stå og vente på restauranten åbnede vi måtte åbenbart først gå ind når den åbnede ha ha meget fint sted . Ja og maden var jo bestilt på forhånd .. Ja men manden fik bestilt kartoffelmaden uden rygeost i .. det var fint nok .
Ej men maden ??? .. Det var en rejemad og en kartoffelmad .. med alt muligt fint pynt og hvad ved jeg .. og det var meget små stykker kunne være på en lille frokosttallerken .. Det var ikke specielt lækkert hvis jeg må sige noget ha ha .. og så fik jeg en sodavand og en kop te .. og det var det .. og det betalte vi 640 kroner for to personer .. det er sq dyrt!!!

Så da vi havde spist så ville de andre ned til Nyhavn og have en øl .. fint nok vi fulgte jo bare med .. ja så gik vi derned og fandt også et bord hvor vi kunne være 10 mennesker det var heldigt for vejret var jo godt og der var mange i nyhavn. Men der er bare meget larm ude i byen og mange mennesker .. og det var svært at høre hvad de andre sagde ..
Men altså det var jo fint nok jeg fulgte jo bare manden .. men har bare ikke så meget tilfælles med de andre der har arbejdet samme sted som manden men de er jo gået på pension nu og snakker meget om rejser hele tiden og pladder pladder . Men de er jo søde nok og det betyder meget for manden at have kontakt til dem .
Næste gang vi skal ses det bliver enten i August eller September der vil de på kroophold i Maribo ... Maribo ??? .. ha ha ja ok fint nok .. jeg har jo ikke noget valg ..Men kender godt lidt til Maribo har gået på efterskole lige ved siden af Maribo .
Nå men efter vi sagde farvel til vennerne så var manden og jeg stadig sultne så vi ville prøve at gå ned af strøget og se om vi kunne finde noget mad der . Vi fandt en kineser men maden var sq ikke noget særligt lidt koldt og klistret men ok vi fik lidt i maven ha ha og så videre op af strøget der var fyldt med mennesker .

Da vi kom hjem var vi begge to helt vildt trætte ha ha vi kan ikke tåle at gå i byen med pensionisterne ha ha ha det grinte vi meget af. Vi købte noget mad udefra og så gik vi i seng ...
Men jeg havde bare helt ondt i kroppen og hovedet .. er for meget når der er så mange mennesker og larm og jeg var bange for den dumme elevator .. puha .. har det bedre med at mødes privat kan jeg godt mærke .

I går skulle vi ikke ud til min veninde det bliver først om 14 dage hun har tid . Det er fint nok . Jeg var bare lige ude og købe en gave til hende og lige nyde lidt frisk luft og fred og ro . Ja og så hyggede jeg bare med manden og fik sovet lidt .

I dag orker jeg ikke noget er træt .. har lidt ondt i halsen .. tror jeg blev kold da vi sad inde ved Nyhavn det blæste jo rigtig meget kold vind .. Nå men altså det går over igen .

Sender søde JHN masser af kage og tanker og håber du har det godt og hygger dig lidt .
Jeg har tænkt på dig og håber bare du er ok og ikke stresser for meget .. Pas nu godt på dig selv min søde ven og her der er noget lækker kage .. Jeg sladrer ikke ha ha der er ikke nogen der ser kagen .