Læs dagbog

Ubehageligt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 8. juni 2018 13:48

Jeg sov dårligt i nat .. Ja det er der jo ikke noget nyt i her i varmen .. er bare træt af at sove dårligt og være træt hele tiden på samme tid.

Nå men der skete noget ubehageligt i nat .. Der var et skyderi meget tæt på hvor vi bor .. ikke lige så fedt .. Det var åbenbart lige nede for enden af vejen hvor vi bor . Skræmmende her på det sidste har der været flere skyderier og røverier og hvad ved jeg ...

Nå men jeg så det bare i nyhederne i morges og på facebook .. Lidt vildt men sådan er verden jo nu man kan ikke være sikker nogen steder .. godt jeg bare er hjemme og vi er jo næsten aldrig ude om aftenen he he .

I morgen der kommer mor på besøg .. ja jeg glæder mig eller noget .. jo jeg elsker jo min mor men jeg har bare ingen energi . Vi skal ud og gå i Avedørelejeren fordi vi engang kiggede på lejlighed der og vil bare gerne vise hende det . Ja og så hjem til os og spise noget is . Min mor har nemlig knækket hendes fortand og har fået en midlertidig tand sat op men hun er bange for at spise noget hårdt .
Det er rigtig synd for hende men det er fint nok vi spiser jo bare is vi har jo heller ingen appetit her i varmen . Men jeg magter bare ikke gøre klar til gæster ha ha får manden til at hjælpe mig .

Sender søde JHN masser af kage he he måske .. eller is ..
Ja jeg drikker vand hele tiden og ja en sodavand ind i mellem men mest vand . Det er også det bedste når jeg har migræne det hjælper lidt .

Du ser kun denne kermitkage .. ikke andet end min kage .. og presto!! nu er alle dine problemer løst søde ven ha ha ..
Håber bare du har det godt i varmen og ikke lider lige som jeg gør .. Pas nu godt på dig selv og husk at drikke om det så er cola eller hvad du nu drikker .

Til mk_igen tak for alle de søde ord og jeg er bare taknemlig over at have muligheden for at skrive her og få så meget støtte fra søde JHN og de andre der også skriver lidt engang i mellem .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det var da ubehageligt med det skyderi. Så bliver man bange og frustreret, kan jeg tænke mig. Godt I ikke er så meget ude om aftenen, men det er da stadig skræmmende, som du siger. Det er utroligt, så meget der sker rundt omkring. Det er som om, der sker mere og mere, ikke. Godt I kan passe på hinanden!

Jeg så det godt i nyhederne for lidt siden, ja ubehageligt!

Det lyder fornuftigt at spise is i morgen. :) Lige en gåtur og så bare køle ned i varmen. Ej, jeg har glemt at spise den anden is, jeg købte, haha, og nu kan jeg ikke spise mere i dag, haha. Nå, så er der til i morgen. :)

Godt du får meget at drikke og mest vand, du er fornuftig! Jeg har lige drukket mit sidste vand for i dag og fik ondt i maven, haha. Det kan umuligt være sundt, haha.

Haha jeg grinede, da jeg læste om din hypnose. Jamen, jeg tror, det virker. Jeg kan ikke høre naboerne lige nu. :)

Kan du også passe godt på dig selv, min ven! Ja, det er varmt, men godt med vand og is og udluftning, så går det måske nemmere. Jeg lider ikke, jeg nyder det, men jo, jeg har det meget varmt. :) Mange tanker til dig og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 8. juni 2018 18:14

Hey Mælken:)

Pyha det med skyderi;( jeg kan slet ikke tænke når det skete hvor jeg boede før:( Men håber snart at politiet for lov til visitering, så vi normale borgere tør gå uden for!:/ Og at straffen bliver højre, end den er nu. Synd for din mor, men godt med is:))) Jeg håber du for en god og rolig Lørdag med kæresten:)

Hk
Juze:)

Skrevet af juce, 9. juni 2018 21:13