Læs dagbog

hyggedag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 8. november 2017 10:12

Ja i dag hygger jeg mig bare . Er ved at vaske noget sengetøj og senere vil jeg lige til bageren og købe noget brød og så hjem og hygge og se en film . Gider ikke mere stress .
I går fik jeg lavet en oversigt over vores græske grammatik men nu kan jeg se vores lærer har lagt en hel masse sider ind men det gider jeg ikke printe ud lige nu vil snakke med de andre i morgen .

Ja JHN du snakker om det med SU jeg er ikke helt sikker men det vist noget med at man skal være tilmeldt prøver men jeg ved ikke om man skal bestå . Det er noget med jeg i løbet af det første år skal være tilmeldt prøver der giver 45 point og så vidt jeg kan se behøver jeg faktisk ikke tage Græsk næste semester og det ville bare hjælpe så meget .

Ja vil bare se en film på netflix i dag og hygge. Det var en ok dag i går og manden havde det bedre men han er jo bare meget meget træt. ja vi hygger os og vi har det bare godt sammen .

Vi har også aftalt med min mor at 2 Juledag kommer hun ind til os . Fordi vi plejer jo at tage hjem til hende men manden ville bare gerne have nogen dage hvor han kan være hjemme og hygge og slappe af . Det var også helt ok med min mor og hun ved jo jeg også har eksamen i December . Vi skal jo også julehygge den 3 December hvor vi skal op på kroen og spise mega lækker julemad .

Sender søde JHN en kæmpe krammer hold ud søde ven det bliver meget bedre snart det er jeg sikker på . Jeg ved du kæmper ja det gør vi begge to men det skal nok gå det hele .
Jeg sender dig masser af lækker kage skal nok tænke på dig når jeg går til bageren he he . Ja og jeg vil se *venner* i dag og tænke på dig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er også dejligt med en hyggedag ind imellem. Jeg håber, I får en god læsegruppe-snak i morgen.

Ja, jeg ved heller ikke med SU. Jeg kan ikke huske reglerne, fra jeg læste, og dengang var der ikke noget med point, som jeg husker det. Men det kan du jo nok få svar på på Uni. Ja, det ville da hjælpe meget, hvis du ikke skal have græsk mere.

Godt at få styr på julen. Dejligt at din mor gerne vil komme ind til jer. Det behøver jo heller ikke altid være det samme. Det lyder altså virkelig hyggeligt med kro og lækker mad. Ja, du skal have tid til eksamen også, men jeg håber da, du også kan nå at slappe lidt af.

Ja, det skal nok blive bedre på et tidspunkt. Vi må bare holde ud begge to. Jeg håber, du fandt noget lækkert hos bageren. :) Mange tanker til dig og stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 8. november 2017 18:26