Læs dagbog

Mega hårdt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 8. november 2018 13:37

Det har været 3 Mega hårde dage i skolen med det der dramapædagogik .
Vi har leget og danset og sunget .. ja det lyder ikke af meget men man er hele tiden *på* og skal være opmærksom .

Vi starter om morgnen med at lege *ninja* og vi skal råbe meget højt ha ha og så zip zap zup .. det er sådan noget hvor vi skal stå og pege på nogen og så skal de lave nogen bestemte ting det er mega stressende for man skal virkelig følge med og koncentrere sig.
Han er rigtig sød ham skuespilleren og dygtig men også meget krævende .

Han siger sådan ja du skal investere og du skal bare gøre sådan og sådan ... I går skulle vi blandt andet lave en øvelse hvor vi skulle sidde og se hinanden i øjnene i rigtig lang tid det var vildt grænseoverskridende ... Og der var altså ting hvor jeg stod af ... og bare kiggede på det var fint nok jeg var totalt udmattet i går og kunne slet ikke mere til sidst.

Ja det har været godt men også meget grænseoverskridende at være så tæt på så mange mennesker 3 dage i træk hvor vi skulle virkelig være tæt på hinanden på en helt anden mere intim måde ..

Men i morgen er der gruppearbejde og jeg bliver hjemme .. det har jeg aftalt med de andre .. Det var bare ok det er ikke noget vi skal fremlægge det er bare en opgave vi skal lave i kristendom og den laver en af de andre i gruppen .

Ja og mine to veninder har også været med alle dagene det var jo fint nok .. men de er bare meget fjollede men det må de jo selv om.

Jeg kan bare mærke jeg er helt udmattet nu ... I går på vejen hjem var jeg svimmel og mine ben rystede under mig .. Ja og jeg var lige ved at græde så træt var jeg .. helt tømt for energi .

Nå men nu holder jeg fri i morgen og forkæler mig selv lidt med noget kage og ud og købe lidt i centeret .. det er godt .
Ja kan ikke mere ...

Sender søde JHN masser af krammer og tanker håber du har det godt og du passer på dig selv . Ja tænker meget på dig også når vi laver øvelser ha ha .. ja det er mega hårdt og skræmmende og jeg har mest lyst til bare at løbe væk og gemme mig og æde noget kage .
Ja jeg håber du har det godt og du ikke er alt for generet af larm og stress .. sender dig bare de bedste varme tanker .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder godt nok hårdt og grænseoverskridende med alle de øvelser, men flot at du er med til det meste. Det kan jo sikkert være med til at udvikle en, men jeg ville godt nok være genert, haha. Jeg er stolt af dig!

Jeg har stort set ikke været hjemme i dag, så nu er jeg træt. :) Så jeg vil snart dejse om, men jeg ville lige sige hej, og jeg tænker også på dig. :) Kan du have en god fridag i morgen, og du får mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 8. november 2018 19:21