Læs dagbog

En plan ??

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 9. januar 2019 14:57

Ja nu er der jo ca en uge til eksamen starter..
Altså den starter den 17 Januar .
Jeg har jo selve opgaven ... Jeg skal lave en didatisk analyse af julevandringen og forklare hvilke teorier jeg har brugt til det .
Så skal jeg lave en redegørelse for inkarnation (kristendom) på grundlag af den af bibelske tekster og den kristne tradition .
Til sidst skal jeg så lave henholdsvis en pressemeddelse og et indlæg på et socialt medie og så fortælle hvilke begreber og metoder jeg har brugt . Det skal selvfølgelig handle om julevandringen.

Ja og jeg vil starte i weekenden her med at kigge på julevandringen . Dvs den del vi har lavet i gruppen jeg udførte vandringen med .
Jeg vil kigge og skrive noter .. Ja gør jo ikke noget jeg går i gang allerede nu .

I morgen skal jeg i skole .. vi skal have pædagogik og jeg vil gerne være der og måske få nogen ideer fra nogen af de andre.
Jeg vil også snakke med min lærer og bare få lidt ro på .

Nå men ellers sker der jo ikke meget .. har været hjemme i dag vi havde jo fri fra skolen og jeg har sovet igen .. ej men det er surt jeg sover så dårligt om natten og ja også om dagen .. måske en time og så vågner jeg med et sæt .. belastende ... og jeg er urolig og rastløs og ja bare øv ...

Ja og så æder jeg hele tiden og tænker på mad .. jeg spiser rugbrødsmadder med leverpostej ha ha og drikker sodavand .. Ja og så laver jeg jo aftensmad hver dag ...

Men nu er manden på vej hjem og jeg vil slappe lidt af inden han kommer hjem jeg vil se lidt tv måske .

Sender søde JHN masser af krammer og ja kage med snask .
Ja det er godt at sove .. hvis det bare gjorde jeg var udhvilet ha ha nå men sådan har jeg det bare ind i mellem .

Det med min søster det er at vi havde samme far men ikke samme mor og vi er ikke vokset op sammen . Sådan var det også med min bror .. samme far men vi havde alle forskellig mor ... Jeg har aldrig rigtig haft den store kontakt til min søster og det er fint nok hun er sød det er slet ikke det men vi har bare ikke kontakt eller noget .

MHT. til opgaven skal bare bestå så er jeg mere end glad ha ha .. bare et 2 tal så holder jeg fest . Jeg stresser bare alt alt for meget over den skal jo bare igang og så gøre det så godt jeg kan .

Har du købt slik til mig ??? kigger med store hundeøjne ha ha ... ej jeg har selv noget fra julen under sengen .. men det er ikke meget bare lidt skumfiduser og nogen nødder jeg ikke selv kan spise dem får spiser manden.

Det hjælper så meget at skrive her og ikke skulle skjule noget eller lade som om alt bare er godt og nemt . Det er godt vi har hinanden og vi trods alt kan grine lidt af det hele ..

Nu vil jeg sidde og vente på manden og høre lidt musik . Sender dig alle de bedste tanker og tro mig jeg forstår dig med det med at spise og være frustreret over det .. du er ikke alene søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder for mig, som om du er godt forberedt på opgaven, og jeg er sikker på, du nok skal klare det godt. Men jeg forstår godt, at du vil være tilfreds med bare at bestå, for den stresser dig jo helt vildt, så det vil nok være en lettelse bare at få den overstået. Men du lyder altså som om, det nok skal blive godt. Og du har dine bøger og skal nok finde noget at skrive om. Hvor lang skal den være? God idé at tage i skole for at få lidt ro på og lige få snakket lidt om det.

Åh ja, det med bare at have lyst til at spise hele tiden, det er forfærdeligt. Og man ved bare, at man fortryder bagefter, men man gør det alligevel. Ja, vi kender det begge to, puha det er slemt, og det kan være svært at forklare det rigtigt for andre.

Træls at sove så dårligt, ven. :/ Jeg håber, det bliver bedre, i hvert fald når opgaven er overstået.


Ja, det er nok ikke altid så nemt med den familie. Jeg har jo ikke søskende, så jeg ved det ikke, men bare du ikke har det dårligt med det. Dejligt at hun er rar, så der ikke er noget der.

Ååååhhhh nej, nu kom jeg til at spise al slikken selv igen, haha. Nej okay, vil du have en Nutella mad? Haha. Ellers må du spise dine skumfiduser, haha. Eller sende dem til mig, haha.

Ja, lige præcis, det med at man ikke behøver lade som om herinde, det kender jeg også godt. Det er nemlig rigtig rart bare at kunne skrive frit og ikke lade som om, man er okay. Godt vi kan læsse af!


Jeg ved, jeg ikke er alene, og jeg er ked af, at du heller ikke har det godt. Jeg sender dig alle de bedste tanker og en stor krammer fra jhn. Pas rigtig godt på dig selv!

Skrevet af JHN1, 9. januar 2019 19:25