Læs dagbog

Træt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 9. marts 2018 15:49

Er træt i dag .. Ja sov da fint nok i nat det var jo dejligt men er bare træt . Har stadig ikke noget overskud men jeg nyder bare at være hjemme og slappe af .
Jeg gider ikke stresse over noget som helst mere skal nok klare det hele ha ha ..

Jeg har overvejet at snakke med lægen men jeg orker seriøst ikke at blive afvist igen . Ja og hvad kan de gøre udover måske at give mig nogen piller og så skal jeg sidde og prøve at få fat i en psykiater igen ... Nej det orker jeg bare ikke lige nu .

Nå men jeg har jo heldigvis min søde mand. Han har været så sød siden vi kom hjem han har hentet morgenmad og i går købte han nogen boller så vi ikke skulle lave aftensmad det hjalp rigtig meget . Han er bare så dejlig og jeg ved jo han er hos mig hele tiden og passer på mig .
Ja nu er hans ferie jo slut og hverdagen venter på Mandag det er fint nok vi har haft to dejlige uger sammen .

Sender søde JHN masser af krammer og noget slik fra Tyskland ja jeg har masser af det lige nu he he . Jeg håber du har det godt og jeg synes du er mega sej at du prøver at få udgivet din bog og også at du sagde fra over for din far .. du er en superstjerne

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er jo klart, at du er træt efter nogle dage på farten, men bare det har været godt og hyggeligt, så er det jo nok det værd. Så må du få hvilet dig en masse nu. Nej, det kan heller ikke betale sig at stresse for meget, så går du bare ned, og det dur jo ikke.

Jeg forstår godt, du ikke orker lægen, og hvis du kan klare det selv, er det jo bare fint. Du kan jo altid kontakte ham, hvis du får det værre. Bare du passer på dig selv, ikke!

Nårh, han er da sød din mand. :) Men det er du jo også. :) Er der allerede gået de to uger, ja tiden flyver!

Tak for slik og gode tanker. :) Godt vi også har hinanden, så skal det nok gå. Kan du nu passe på dig selv, søde ven! Jeg sender dig mange varme kram og tanker, fra din ven jhn :)

Skrevet af JHN1, 9. marts 2018 18:10