Læs dagbog

Svært

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 9. april 2018 09:54

Jeg slappede af med manden i går og hyggede og så lidt tv det var dejligt .
Jeg har det bare svært med at skulle ud i byen det har jeg virkelig fundet ud af . Ja uanset hvem jeg skal ud med .. Jeg bliver stresset og totalt udmattet bagefter .. men det er jo fint nok jeg ved det og planlægger hvor meget jeg kan overkomme når jeg endelig skal ud . Det kan bare være svært når folk ikke lige forstår det .

På Fredag skal jeg ud igen .. skal spise med pigerne fra skolen .. det er fint nok vi skal bare på en restaurant og jeg har kigget lidt på menuen og fundet ud af hvad jeg har lyst til .
Ja det er inde i byen men det stresser mig ikke så meget .. men de snakker om at gå på cafe bagefter og det magter jeg bare ikke .
I byen på en Fredag det er ikke lige mig .. Men det er fint nok de kan bare gå ud alene ha ha .. og manden får penge til at købe mad så overlever han jo fint nok .

Ja i dag skal jeg ikke så meget måske i centeret og købe lidt ting .. Ja er lidt underligt jeg skal jo bare have tiden til at gå ha ha skal ikke tænke på skole eller noget . Nogengange kan det godt være lidt kedeligt bare at sidde hjemme men det er jo bare her jeg har det aller bedst.

Sender søde JHN masser af tanker håber du er ok min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt du overlevede i fredags. :)

Jeg ville heller ikke bryde mig om at skulle i byen med pigerne bagefter, ja der er garanteret mange ude inde i Kbh sådan en aften. Men måske kan de gå alene, som du siger, og så har I da været sammen om at spise. Det bliver sikkert hyggeligt.

Jeg håber, du har haft en god dag. Ja, det kan nok være lidt kedeligt, at der ikke sker så meget, men det er også trygt at være derhjemme. Det kender jeg godt. Men jeg håber da, at du kommer ind på den nye uddannelse, så der kan ske lidt for dig igen.

Kan du have det rigtig godt! Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 9. april 2018 19:03