Læs dagbog

Mega øv

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 9. august 2018 13:30

Jeg har det ikke godt for tiden .. er sååå træt fordi det er varmt hele tiden ... Ja og jeg har bare intet overskud lige nu .
Ja og så har jeg knækket min fortand ... Jeg kan slet ikke overse det .. har et stort hul i hovedet .
Jeg lider af MEGA tandlægeskræk og skal finde en tandlæge der virkelig er god til en som mig Åh men altså ... Det var bare IKKE det jeg havde brug for .. er bange og ulykkelig ...
Ja og så lige inden vi skal starte skole ..
Ved bare jeg IKKE skal derhen hvor jeg var lige inden vores bryllup ... Kan huske hende tandlægen var nærmest sur på mig og skældte mig ud fordi jeg var bange og hun pressede mig til en masse ting jeg slet ikke kunne lide .. så sidder og undersøger tandlæger nu .

Ja og så er der min veninde fra skolen .. hun har det ikke godt for tiden .. Hun har åbenbart været oppe og skændes med en på facebook fordi hun føler sig alene ja jeg ved ikke helt hvad der sker .. Ved bare hun er ked af det og så i går slettede hun åbenbart hendes profil og i dag er hun tilbage .. Ja så godt kender jeg hende jo heller ikke .. men har bare sagt hvis hun har brug for mig så er jeg her og hun er velkommen her hos mig .

Sender søde JHN masser af tanker og søde ven jeg er så ked af jeg ikke skriver så meget til dig men jeg har det rigtig skidt .. Men kom herind til noget kage terapi og så kan vi hygge he he .. ja jeg håber det går godt med bogen og fedt nok du er blevet interviewet .. du er da mega sej ... Jeg håber bare du har det godt og ja du nyder jo varmen .. mens vi andre lider he he .. pas nu godt på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da mega træls med tanden, men jeg håber, du finder en god tandlæge snart. Det er nok godt at få det overstået. Jeg er også bange for at gå til tandlæge.


Ja, jeg nyder varmen, og jeg siger ikke nej til lidt kage. Men ikke i dag for jeg må ikke spise mere, ha.

Pas på dig selv. Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 9. august 2018 18:21