Læs dagbog

Snart ferie

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 9. oktober 2018 16:47

Ja i morgen når undervisningen slutter så er der dømt ferie . Det bliver så godt for jeg er helt udmattet .
Ja i går skulle vi slet ikke fremlægge vores opgaver åbenbart det var godt for jeg kunne se vores åbenbart ikke var helt færdig altså jeg ville lige ligge en forklaring ind på Jobs bog og en mere grundig gennemgang . Vi skulle bare ligge det ind i en mappe så alle kan bruge det hvis nu de lige vil vide hvad der står i det enkelte evangelige . Så da jeg kom hjem fra skole i går så lavede jeg det færdigt og lagde det ind .... hvor sej er jeg lige ?? ha ha ...

Nå men det er altså virkelig et tungt fag kristendomkundskab .. puha jeg bliver helt træt når han snakker så meget hele tiden .
Ja og så fik vi jo også en opgave vi skal lave i ferien ... Puha den er svær .. Vi skal lave *en redegørelse for det synoptiske problem og en analyse af kristuserkendelsen og den såkaldte Messiashemmelighed i Markusevangeliet *
Uha tag den ... ja jeg ved ikke lige hvad jeg skal sige ha ha selvom vi snakkede lidt om det både i dag og i går .. i klassen.

Nå men i morgen er det jo *bare* pædagogik ... Ej men så fik jeg lige en sms om at vi åbenbart skal have en prøve i morgen eller noget og skal have computer med .. ja fedt nok ... Ej men jeg trænger bare til ferie ... Kan ikke mere nu .

Sender søde JHN masser af krammer og lidt hemmelig kage ha ha ...
Jeg har faktisk snakket med flere fra klassen og ja der er mange der er småsyge plus der er altså ikke et særligt godt indeklima der er meget lummert i klassen når vi sidder og når vi så åbner et vindue så bliver der også hurtigt koldt .. det er ikke så fedt .. og der lugter stærkt ligesom af noget rengøringsmiddel eller noget og folk bliver dårlige af det .

Ja mine veninder .. sukk .. de skred igen i går i frokostpausen men det er altså også meget hårdt med alt det undervisning og nogengange har jeg har da også selv lyst til at skride ha ha .. Men jeg er blevet ind til videre.
Men seriøst jeg kunne godt bruge en pjækkedag i morgen ha ha ... ej det sagde jeg ikke .

Jeg håber du hygger dig og måske har du fået noget Winerbrød eller noget kage .. heldige dig jeg har så Ptærter manden fandt frem i går ha ha .. og jeg skal trøstes lidt har haft en hård dag .

Pas nu godt på dig selv søde ven og husk du er super sej og en superstjerne og jeg tænker på dig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det bliver da dejligt med ferie, men jeg kan se, der bliver nok at lave alligevel med opgaver osv. Det lyder svært. Jeg forstår ingenting, og jeg har endda læst religion, haha. Jeg kan ikke huske noget som helst. Men ja, du ER sej! Og du skal nok klare det, og du kan jo kun gøre dit bedste. Ja, du var da mega sej, at du fik lavet den anden opgave færdig og lagt ind. Jeg er SÅ glad for, at det virker til at gå godt, og det var da så godt, at du fik skiftet uddannelse. Du virker meget gladere, selvom det selvfølgelig også er hårdt. Jeg håber også, du er det - gladere. :)

Ja da, så kommer der nok en prøve i morgen, men det skal du også nok klare. Du må tænke på ferien imens, haha.

Jeg håber, du får en virkelig dejlig ferie, og at du kan slappe lidt af også.

Hemmelig kage er godt. Det har jeg ikke tænkt på, at man bare kan spise hemmelig kage. Så feder det nok heller ikke, haha. Jeg spiser slik, og det må jeg, fordi jeg har spist aftensmad, som var salat. Dejligt. Ja, jeg har allerede spist, for jeg var mega sulten. :)

Ja, men det er da også fristende med en pjækkedag eller at gå i pausen, men jeg er nu sikker på, at du klarer den sidste dag inden ferien. :) Du kan godt! Se, hvor godt det er gået indtil nu. :)

P tærter det er også godt. Det skal bare være den rigtige slags, haha. Jeg er kræsen. :)

Kan du nu have det godt, min ven. Du er super sej, det synes jeg virkelig! Jeg tænker også på dig! Mange varme tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 9. oktober 2018 17:42