Læs dagbog

Mega syg

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 9. november 2017 18:07

Ja jeg har været syg i dag . Har virkelig haft dårlig mave ... Ja havde også lidt i går men i dag var det da helt slemt . Jeg tror det har noget at gøre med at jeg spiste noget mad udefra og det var koldt og ikke særlig lækkert.
Ja kastede op i morges og har haft dårlig mave hele natten ...
Skrev til min veninde fra skolen og ja vi mødes jo bare igen på Mandag og læser sammen . Vi skal jo nok klare tingene sammen.

Ja og så snakkede jeg med mandens tante i går . Hun holder IKKE jul for os .. jubiii eller noget ha ha hun magter det ikke og jeg gider hende heller ikke så det er jo fint . Jeg er sq så træt af hun ALTID har gæster og alt muligt men hun har aldrig tid til vi kommer forbi. Det *magter* hun ikke .. Ja men hun kan sq bare passe sig selv . Ja og når hun er på hospitalet så kan hun godt ringe til alle mulige andre og hun ringer aldrig til os og siger hun er indlagt. Ja jeg kan jo ikke gøre så meget ... gider hende bare ikke ... er skuffet over hende ..

Jeg glæder mig bare til en jul hjemme uden stress... Ja jeg skal jo også læse til eksamen så det er fint nok og 2 juledag kommer mor ind til os det er dejligt . Ja det skal nok blive godt . Nytårsaften skal vi jo bare hygge hjemme bare mig og manden. Det kan jo kun blive bedre end sidste år ha ha .

Ja men nu vil jeg bare holde weekend og nååå ja min *reservemor* er i bedring det er jo skønt . Hun er kommet på en *ikke intensiv afdeling* Det er rigtig dejligt selvom hun jo har lang vej igen og intet er sikkert endnu .

Sender søde JHN masser af krammer og kage til weekenden . Ja det er tid til hygge og manden har fri i morgen så jeg skal bare hygge om ham . Håber du får en god weekend og at dine piller fra Matas hjælper så du kan slappe af og hygge . Men der kommer jo Vild med Dans og det er jo rigtig dejligt for dig søde ven pas nu godt på dig selv .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Æv, hvor væmmeligt med dårlig mave. Det er da slet ikke rart, men godt at du kunne blive hjemme og udskyde læsningen. Jeg ønsker dig rigtig god bedring!

Åh, hvor dejligt at tanten ikke holder jul. :) Ja, det lyder da ikke som om, hun altid er interesseret i jeres selskab så, men lige i den her situation er det jo fint nok så. Så kan I slappe af i stedet for og bare hygge jer sammen. Jeg gad også godt en alene jul, haha. Du må låne min mor? :)

Var det sidste nytår, at manden var i USA? Ja, så kan det da kun være bedre i år. :)

Ej, hvor dejligt at din reservemor er i bedring! Jeg håber sådan, at det bliver ved med at gå fremad!

Ja, jeg håber også, at pillerne hjælper. Jeg kan jo kun håbe. Jeg glæder mig til "Vild med dans", og så skal underboerne bare tie stille imens, haha.

Kan du have god bedring, min ven! Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 9. november 2017 18:30