Læs dagbog

Afslapning

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. marts 2018 17:15

Ja jeg slapper af gider ikke noget i dag .
Sover rigtig meget og det skønt bare at være hjemme og ikke stresse over noget som helst nu.
Jeg nyder at manden er hjemme men på Mandag så starter han jo på arbejde men det er fint nok vi har haft nogen dejlige dage sammen.

Tænk om ca 20 dage så skal vi rejse igen ha ha det bliver da fedt .. Så skal vi til færøerne i påsken .Ja og denne gang skal mor jo med og hun har lejet en bil så vi kan køre rundt og se en masse det skal nok blive godt .

Jeg har bestemt mig for bare at hygge næste uge .. lige bruge noget tid til at komme helt oven på igen . Ja jeg ved jeg vil ud og købe nogen sko i løbet af ugen men ellers har jeg jo ikke de store planer .

Jeg har fulgt lidt med i alt det med den der storkonflikt/ strejke det lyder ret omfattende og jeg tænker da på mine venner der går i skole .. Det ville godt nok være surt hvis en konflikt går ud over folk der står og skal til eksamen . Håber de finder en løsning så uskyldige ikke bliver ramt fordi de ikke kan finde ud af noget som helst he he .

Nå men ellers sker der jo ikke så meget jeg nyder bare fred og ro .

Sender søde JHN masser af tanker og slik .. mmm jeg har spist lidt i dag og det var lækkert . Jeg håber du har det godt og du hygger dig .. Pas nu godt på dig selv søde ven og jeg er sikker på din bog bliver super god jeg ved du kan du er en superstjerne .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da spændende, at I skal til Færøerne. Det er også et smukt land. Det bliver sikkert en god tur.

Ja, du må slappe af og prøve ikke at stresse, så skal det nok gå det hele. Du skal skifte uddannelse, og du har din søde mand, så du får det forhåbentlig bedre og bedre.

Ja, jeg håber altså ikke, at det bliver til noget med strejke og lockout, for det vil berøre mange mennesker, og det er næsten ikke til at overskue.

Det er sikkert godt nok, at der ikke sker så meget hos dig lige nu? Det kan hurtigt blive for meget, og du har brug for at få lidt ro. Det dur jo ikke, hvis du stresser for meget, men det lyder til, at du er blevet bedre til at finde ro igen?

Kan du passe godt på dig selv og bare spise en masse slik, haha. Det gør jeg også. :) Du er også en superstjerne. :) Mange tanker og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. marts 2018 18:56