Læs dagbog

Frisør

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. april 2018 09:14

Ja jeg skal bestille tid til frisøren i dag .. det er nok det vildeste jeg skal i dag ha ha .
Ja jeg er ikke lige på toppen i dag har lidt ondt i halsen og jeg bløder lidt .. men det er ok er jo meget længe siden jeg har haft mens .

Jeg skal ikke så meget i denne uge udover fredag hvor jeg skal ud med mine veninder .
Nå ja og så læste jeg lige at der er strejke i de tyske lufthavne he he .. kom til at tænke på da manden sad fast både på vej ud og på vej hjem fra USA .. Er glad for han ikke skal nogen steder nu her .

Vi er også blevet enige om vi IKKE skal til Polen næste år for vi vil hellere spare op til en sofa og Bali . Det er jo bedre og det er nok også fint nok med mor .

Sender søde JHN mange tanker og krammer håber du er ok min ven og tak for din hilsen i går er rart at høre fra dig og jeg tænker på dig og håber bare du har det godt og ikke er alt for generet af støj og larm og stress .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg skal også til frisør om nogle dage, det er tiltrængt, ha! Håber du har fået bestilt en tid.

Ja, jeg kan godt huske, da manden sad fast i lufthavnen, det var ikke sjovt. Jeg synes, der er strejker ofte sådan rundt omkring i lufthavnene?

Det lyder godt at spare ekstra op til Bali, så det bare kan blive en rigtig god tur. Ja, og ny sofa er også dejligt. Ja, så må man prioritere, som min far altid siger, haha.

Tak for tanker. :) Jeg sender mange tanker tilbage og et stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. april 2018 14:30