Læs dagbog

Bare træt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. juli 2018 16:40

Ja jeg er bare træt for tiden har ikke noget overskud . Har blødt lidt og har haft rigtig meget næseblod et par dage og det er ikke særlig lækkert . Når jeg har næseblod så løber det ned i min mund og min hals addd ... ulækkert og jeg får ondt i halsen og alt smager af blod øv bøv.
Nå men altså det er jo ikke så tit jeg får det sådan .

Ja ellers sker der jo ikke så meget .. manden arbejder rigtig meget hele sidste uge var kaos på arbejdet og han kom rigtig sent hjem hver dag . Ja men heldigvis havde han fri i weekenden og vi hyggede bare .

Nå men i går ringede de fra læderland og sagde vores sofa allerede var kommet og den ville de komme med i dag . Ej det var jo bare fedt vi har rigtig meget brug for en ny sofa.
Men ja de kom med den i dag .

Det har ellers været noget af en travl dag i dag ha ha .. Først stod jeg op og sad lidt ög så tv og hyggede og så skulle jeg jo lige skifte sengetøj som jeg plejer om Tirsdagen. Ja og jeg ville også ordne lidt inde i stuen og støvsuge inden de kom med den nye sofa .
Ja så kl 9 sad jeg lige og snakkede i telefon med min mor og så ringede det på døren .
Det var min underbo der spurgte om vi havde hørt om vores toilet larmede i morges ... Nej det havde jeg så ikke men hendes *boblede åbenbart * .. Nå men hun gik jo så ind og snakkede med vores nabo om det han ved jo så meget om den slags .
Lidt senere kom der så en slamsuger og ja vores gartner var også igang i dag og de har åbenbart fundet en rotterede nede ved den ene kloak ... med 8 rotteunger i .. ad hvor ulækkert . Nå men det blev jo ordnet lige inden de kom med vores mega lækre sofa .

Ha ha ham sofamanden han ringede selvfølgelig lige da jeg var i bad .. ja forvirret dag og meget larm og stress men det er fint nok nu er sofaen her og der er fred og ro igen.

Åh i går var en af polakkerne hjemme .. øv ja nu har de jo været væk et par uger men måske kommer de hjem igen ha ha .. Men det var vist kun den ene og han er da væk igen her til morgen . Kunne jo håbe de er på lang ferie .

Nu sidder jeg bare og venter på manden kommer hjem . Ja jeg er sulten nu .. har slet ikke spist noget i dag .. blev stresset af alt det med slamsuger og gartner og folk der ringede hele tiden ha ha . håber vi kan købe noget eller manden kan tage noget med hjem måske. Ja det går nok finder på noget .

Sender søde JHN masser af kage og tanker og alt muligt håber du har det godt søde ven . Er ked af jeg ikke har skrevet så meget til dig på det sidste men jeg har bare ikke haft nogen kræfter men jeg håber det går godt med de sidste ting med din bog . Du er sååå sej at du udgiver en bog .. og jeg vil bare ønske dig alt det bedste med den og det hele .
Sender lige en kæmpe snasket frøkage he he og håber også alle dine blå mærker og ømme ribben har det bedre søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da til, at du har nok at se til de her dage. Fedt med den nye sofa. :) Er den god at sidde/slænge sig i så? Og de ringer altid, når man er i bad, det er sådan en regel, de har, haha.

Men ad til rotterne. Jeg prøver at fortrænge, at de findes. :/


Træls med det næseblod. Jeg har ikke haft det, siden jeg var barn, men ja, det er lidt ulækkert og upraktisk. :/


Tak for de søde ord. Og du skriver bare, når du har overskud. Jeg har heller ikke haft ro til at skrive dagbog de sidste dage. Men det kommer nok igen. :)

Kan du passe godt på dig selv og tak for kage. Vi snakkede lige om kermitkager på værestedet i dag. :) Jeg skulle have sagt, at jeg kendte en, der kunne levere, haha.

Mange tanker til dig og stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. juli 2018 17:45