Læs dagbog

Jeg er ikke den eneste

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. oktober 2017 11:41

Den græskprøve er virkelig skod ... Ja det må jeg godt sige her ... Jeg sad i flere timer i går og jeg kunne ikke engang oversætte den første sætning .. så til sidst gav jeg op og lukkede ned.
Jeg ved jeg ikke er den eneste der har det problem med den prøve. Der er flere fra nogen af de andre hold der også kæmper med den prøve .
Ja jeg ved seriøst ikke hvad jeg skal gøre ... det nytter bare ikke at jeg går og ødelægger mig selv over den skide prøve .
I morgen skal jeg ind og snakke med en studievejleder. Det bliver godt . Jeg vil seriøst høre om hvad der sker når jeg ikke laver prøven og om jeg har mulighed for at tage Græsk om .. for hvis jeg allerede er fortabt nu hvordan skal jeg så kunne klare mig til Græsk 2 og de andre prøver vi skal have i dette semester.

Hvis jeg kan starte forfra så ved jeg jo at jeg virkelig skal være der og koncentrere mig lige fra starten ... ja bruge alt min energi på det men jeg må snakke med studievejlederen i morgen har brug for hjælp det er helt sikkert.

Ja og så blev jeg rigtig ked af det i morges .. jeg ringede til min mor og hun skældte mig faktisk ud ... Hun sagde jeg var super negativ og kun fokuserer på alt det dårlige i skolen og jeg skulle lade være med at være så sur ..
Ikke lige det jeg havde brug for at høre ... Ja jeg snakker måske meget om alle de svære ting og ja jeg snakker om at jeg nok ikke består denne her prøve .. og at jeg føler mig fortabt ... men det skal jeg åbenbart bare ikke fortælle min mor ... Ja hun vil jo kun høre alt det gode ..

Jeg blev faktisk rigtig ked af det og var lige ved at græde. Min mor kan bare sige tingene på sådan en hård måde og jeg føler jo bare jeg gør det så godt jeg kan ... Jeg er også bare meget stresset lige nu og føler mig presset op i en krog.. de andre i klassen siger jo at hvis vi dumper denne her prøve så skal vi skrive en stor opgave til jul lige når vi skal til eksamen ... ja stress stress og stress...

Jeg har jo ikke rigtig nogen jeg kan snakke med og manden er jo bare træt og ser tv .. så derfor har jeg læsset af på min mor men det gør jeg da bare ikke mere ... ja godt jeg skal snakke med en studievejleder i morgen ... det skal nok blive godt de er søde og de lytter jo til mig og har prøvet de samme ting som mig .

Jeg nægter bare at lade Græsk ødelægge mit drømmestudie ... de andre fag er jo gode .. ja ok min filosofilærer er underlig men han har lovet at ligge nogen arbejdsspørgsmål ud i ferien og nogen flere noter .. ja det er fint nok og bibelkundskab er bare super fedt ... elsker at læse i bibelen ... det er spændende...

Ja håber bare det går godt i morgen ...

Sender mange tanker og et par snaskede frøkager til søde JHN . Pas nu på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg synes nu, det er helt ok at få alt det negative ud. Både her og til din mor (og mand). Du fokuserer jo ikke kun på det negative, jeg har da mange gange læst, at du er super glad for bibelkundskab og for mange af de andre på holdet.

Jeg synes bare, du skal læsse af, og hvis det bliver ved med at være hårdt, så brug studievejledningen alt det, du kan. Ja, de er der jo for det samme.

Jeg synes også, det er ret tidligt, at I skal have en prøve. I har jo dårlig nok nået at lære noget endnu. Det er jo et svært fag, og jeg ved ikke, hvordan man kan gøre det nemmere. Jeg ved ikke, om det evt er en mulighed at søge noget "lektiehjælp" fra en, der selv har haft græsk. Bare en tanke. Måske en der har brug for at tjene lidt penge, hvis du altså selv har råd til at "ansætte" en. Ja, ellers ved jeg ikke, men ja, måske kan det også være en mulighed at tage det om, hvis du tænker, at det så måske bliver lidt nemmere. Det er sgu svært. Men jeg håber, du finder ud af noget i morgen.

Godt at du ikke vil lade det ødelægge resten af studiet!

Ja, din mor lyder lidt hård ind imellem. Kunne du fortælle hende, at du bliver ked af det? Det er da kun naturligt, at man læsser af på dem, der er nærmest, og det er jo ikke fordi, du er ked af studiet som helhed, du har det "bare" svært med det ene fag og er bange for ikke at kunne gennemføre det. Det er jo reelt nok.

Pøj pøj med i morgen. De skal nok kunne hjælpe dig!
Mange tanker og en masse kager tilbage til dig og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. oktober 2017 16:24