Læs dagbog

Afslapning

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 10. november 2017 10:24

Ja i dag slapper jeg af . Manden har fri og han sover endnu han er godt nok træt . Ja dejligt han er hjemme i dag .
Nå men jeg har det bedre har da ikke kastet op i nat eller noget men er bare træt oven på i går.
Ja sikke en omgang pyha .

Det er super fedt at vi ikke skal noget som helst juleaften . Vi laver nok sådan en lækker kylling i ovnen med hvidløg og snask og så kartofler og sovs og det hele . Ja er dejligt og vi skal jo bare hygge og se tv og slappe af.
Måske kommer søde JHN ind til os og holder jul ha ha .. ingen stress her eller nogen der stiller krav udover jeg vil have lov til at trække vejret .

Sender søde JHN masser af krammer og håber du får en stille weekend uden skrigeunger eller vovser der gør . Ja og jeg håber du får set vild med dans og at alt går som du vil have det . Ja vi skal bare hygge i weekenden og spise og ikke tænke på noget som helst he he pas nu godt på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt at du har det bedre! Det er udmattende at kaste op, puha.

Ja, det er da fedt, at I bare kan være hjemme juleaften og slappe af og spise, hvad I vil. Haha jeg har lige for 10 min siden fået en sms fra min mor, hvor hun spørger, om hun skal stege and juleaften, så jeg tror, hun bliver pænt skuffet, hvis jeg aflyser, haha. Men jeg kunne tage mine forældre med, og så kan du tage noget af slæbet med dem, haha, jaaaaaaaah! God idé, ikke! Haha. Men du skal trække vejret stille, ok! Haha.

Jeg sidder og spiser slik nu, så jeg tror ikke, der bliver noget til "Vild med dans". Jeg har ellers købt rigeligt, haha. Ja, det skal nok blive en god aften, og det håber jeg også, at du får. Dejligt at manden er hjemme, så I kan hygge.

Kan du passe godt på dig selv, min ven. Og pas på maven. :) Mange tanker til dig og stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. november 2017 15:23