Læs dagbog

Fedt nok

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 11. januar 2019 16:51

Puha det var en hård dag i går i skolen .. ren teori hele dagen .. Vi gennemgik mere eller mindre alle begreber og teoretikere fra hele semesteret på en dag ... Men det var fint nok var i en god gruppe .. ja udover ham der tog noter han var der ikke lige da vi skulle fremlægge ha ha men altså så overtog vores lærer bare lidt .. og hjalp os .

Nå men A havde skrevet til mig om aftnen inden om jeg kom og ja det sagde jeg at jeg ville og det ville hun også ... men så 5 minutter før timen startede så skrev hun at hun IKKE kom alligevel ha ha ... Ej men det er bare så Typisk hende og det viser bare hvor useriøs hun er ... Men vi var ikke ret mange i går kun omkring 12 ... men det var jo også *bare* opsamling af semesteret ... det var ikke så livsnødvendigt.

Men det var godt at snakke med nogen af de andre også om alt muligt andet end skolen ..
Ja der var jo ikke nogen af dem jeg plejer at sidde med ha ha de gider da ikke være der ..
Nå men jeg føler mig vist nogenlunde klar til opgaven ...

Der er sket noget rigtig godt ... fedt nok .. vores kommunikationslærer har lagt to eksempler på eksamensopgaver ind på vores intranet .. altså opgaver fra tidligere årgange der har skrevet om præsis det samme som det vi skal skrive . Ja jeg vidste godt hun havde snakket om det men troede faktisk hun havde glemt det .. men ej hvor er det fedt hun har gjort det ... Så har jeg ligesom noget at gå efter ... hvordan det er bygget op og alt det der . Ja det tog bare meget af presset af skal nok klare det nu .

Ja er sq lettet ... vil sidde og læse de to opgaver igennem i weekenden og tage en masse fede noter . Det skal nok gå det hele.

Ja men nu er det weekend og når manden kommer hjem så splejser vi til en pizza i aften. Selvom vi ikke har råd ha ha men det går jo nok ... jeg har spinket og sparet og vi trænger til lidt hygge og god mad .
Ja er bare dødtræt fik selvfølgelig migræne da jeg kom hjem i går .. men det er ok ... jeg kunne jo bare gå i seng og slappe af.

Sender søde JHN masser af krammer og hemmelig kage he he .. Ja jeg læste din dagbog og jeg forstår dig bare sååå godt .
Det er frustrende med sådan nogen påtrængende mennesker helt sikkert .
Har du brug for en undskyldning så sig du skal ind til mig ha ha ...
Ja jeg er lidt smadret i dag men jeg har da været i centeret og købe lidt lækkert og har hygget mig .
Jeg håber du får en dejlig aften og kan stresse lidt af og ikke tænke for meget på vægt og fitness og alt muligt .
Knus og mange varme tanker til dig søde ven


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hold da op, du er sej, at du har klaret en dag med ren teori, puha ja, det kan være hårdt. Men flot at du tog af sted, det synes jeg virkelig!

Ja, hende A, hvad skal man sige, haha. Hun ved vist ikke helt, hvad hun vil.


Ej, hvor godt at jeres lærer har lagt opgaver op, det er da virkelig fedt. Ja, så kan du se, hvad du skal gøre, og hvordan du skal bygge det op, som du skriver. Det er da super. Jeg er rigtig glad for, at du har det bedre med opgaven nu. Det skal nok gå! Ja, få læst dem igennem, og så er du godt rustet. Rigtig dejligt, jeg forstår godt, du er glad. :)


Åh pizza, det har jeg ikke fået i 1000 år, haha. Men det smager altså godt. Jeg håber, I nyder det!


Jeg håber, det går bedre med hovedet, avs. :/ Godt du kunne slappe af!


Haha ja, jeg kan sige, at jeg skal besøge dig, men så skal jeg gemme mig i lejligheden hele dagen, haha. Ja, det kunne ellers være godt. Det vil jeg hellere end på museum med hende. :) Ja, jeg må bare blive ved med at sige fra.


Jeg håber, du nyder det lækre, du har købt, haha. Jeg har lige ædt en stor pose slik. :)


Kan du passe rigtig godt på dig selv, søde ven! Du får mange tanker og et stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. januar 2019 18:16