Læs dagbog

Holder ferie

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 11. februar 2018 16:37

Først vil jeg gerne takke for alle de søde hilsner på min fødselsdag . Det varmede rigtig meget .
Ja jeg havde en god dag med min søde mand og vi hyggede og spiste lidt god mad .

Fredag tog jeg i skole .. tog lidt tidligt afsted for at finde det lokale vi skulle være i . Men det gik nemt spurgte bare en og de var søde til at svare ha ha surprise ... Nå men det var kun min ene veninde der kom til undervisningen .. det var fint nok og vi blev der altså kun den første time ... Det var en ok lærer men det er jo filosofi igen .. Kirkegård .. pyha .. ha ha men vi skred bare i pausen .

Min veninde ville i boghandleren på skolen og købe en bog for hun interesser sig for filosofi og der var et hæfte hun ville have fat i .
Bagefter tog vi bussen sammen og tog ind til byen og fik et stykke pizza det passede mig helt fint . Bagefter tog jeg bare hjem og slappede af .

I går kom min mor på besøg. Det var rigtig hyggeligt selvom jeg havde det skidt .. er bare ikke på toppen for tiden . Men vi hyggede og hentede noget lækker mad og var ude og gå en tur der hvor vi boede før. Hold da op der er både kommet græsplæner og en fodboldbane og hvad ved jeg ha ha .. det var sjovt at se det . Men er bare så glad for jeg kom væk derfra . Nå ja og så overraskede vi min mor med at vi betaler hendes billet til når vi skal til Edinburgh i September .. hun blev rigtig glad og vi var glade for at gøre det for hende hun har jo ikke så mange penge .

Men seriøst jeg har det ikke godt jeg sover hele tiden og jeg har ingen kræfter til noget som helst ... Men næste uge holder jeg bare ferie .. det er jo *vinterferie* og de andre vil jo heller ikke gå i skole så det er fint nok .
Jeg tror ikke jeg vil komme ret meget på skolen mere .. kan simpelthen ikke magte det .. bliver så syg af det ... men vil jo stadig mødes med veninderne .. vi skal på cafe eller ud og spise og det er super hyggeligt .

Nu vil jeg bare slappe af .. har ondt i maven og er træt og jeg bløder lidt .. men har det godt med jeg bare holder ferie nu ... trænger til det ... kan ikke mere ...

Sender søde JHN masser af krammer og tusind tak for din søde fødselsdagshilsen . Jeg håber du har en god dag hjemme i varmen og ikke ude i det kolde snevejr . Pas nu rigtig godt på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt at du havde en god fødselsdag! Det glæder mig. :) Du fortjener det. Også godt at høre at du havde det hyggeligt med din mor. Sødt af jer at I vil betale hendes billet - ja at I det hele taget vil have hende med, haha. Jeg håber, det bliver hyggeligt til den tid.

Ja, du må bare holde det på et lavt niveau mht at tage på Uni. Du skal jo ikke bruge det og kan forhåbentlig skifte til sommer. Det er ellers spændende med filosofi, synes jeg. Haha. Ja, men jeg er også lidt skør. :)

Jeg kan godt forstå, du ikke vil derud så meget, når du bliver så skidt tilpas af det. Det lyder ikke rart, at du bliver syg og må sove så meget. Men jeg kan også mærke, at jeg sover mere, altså fx går før i seng, når jeg har det skidt, så jeg forstår det godt.

Kan du passe godt på dig selv, min ven. Vi skal nok klare det hele sammen, ikke. Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. februar 2018 18:35