Læs dagbog

Øv

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 11. april 2018 10:40

Øv jeg har fået min mens og har bare mega ondt i maven .. Nå men jeg er bare hjemme i dag og jeg skal ikke noget . Fik et *anfald* i nat hvor der sprang en cyste --AV !!!! men det var bare vand så det gjorde ikke så meget .. men stadig ikke så fedt . Men ok jeg har ikke haft det siden Jul så det er fint nok .

Nå men i går skrev min veninde at min anden veninde var blevet syg så vi aflyste på Fredag det passer mig fint nok nu hvor jeg har ondt i maven .. men vi skal snart ses det er helt sikkert savner de to tøser .

Ellers sker der ikke så meget lige nu jeg hygger mig bare og slapper af .

Sender søde JHN masser af krammer og tanker og håber bare du har det godt . Du skal bare skrive når du har tid og lyst ingen stress søde ven vil bare passe på dig .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da træls med den menstruation, men godt at den i det mindste ikke kommer så ofte mere. Av, det lyder ikke rart med den cyste, kan man ikke gøre noget ved det?

Ja, du må passe på dig selv, min ven. Du skal have det godt! Det er nok meget godt så, at det er aflyst på fredag, men ærgerligt alligevel jo, når I gerne vil være sammen. Jeg håber, I snart finder en dag, så du kan se dem igen.

Jo, jeg har det nogenlunde, tak. Især når underboerne er ude i haven, og jeg er herinde, haha griner. Ja, det skal jo gå. Og du er også min ven uanset hvad, og vi må passe på hinanden! Jeg skal ud at have noget frokost nu og så til møde på værestedet, så går den dag også. :)

Kan du have det meget bedre, god bedring med maven! En stor krammer og varme tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. april 2018 12:19