Læs dagbog

Lægen i morgen

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 11. april 2019 11:24

Ja jeg skal jo til lægen i morgen og have mine klemmer / sting ud ja øv men det skal jo bare overståes ... Ja og jeg bliver jo nok glad når de endelig er ude .. Ja det kan vel ikke være så vildt hvis de slet ikke bedøver eller noget .

Jeg er bare træt .. 3 måneder med hospital sygdom medicin plastre operation og alt det der det er sq hårdt og udmattende .

Ja og jeg tager jo altid sorgerne på forskud og gør det hele meget værre end det egentlig er . Men sådan har jeg altid været og det kan jeg jo ikke rigtig lave om på ..

Åh ja og jeg skal i bad .. ja og skifte plaster igen og jeg gider bare ikke se på det mere .. åh altså ... nå men det skal jo gøres .

Tak for alle de søde hilsner .

Ingeborg : Ja havde ikke lige tænkt over det med huller i ørene .. og ja det kan vel ikke sidde vildt fast ellers ville de vel bedøve mig eller noget .

JHN: Ja ud skal de jo og jeg har ikke noget valg .. og jeg fylder mig bare med piller ha ha og ellers må vi jo finde på noget så jeg ikke mærker det .
Jeg glæder mig også til ferie .. trænger så meget til det oven på alt det her ... og jeg skal også finde tilbage til skolen og alt det der .

Jeg håber bare du har det godt og få styr på alle dine ting så du måske får lidt mere ro i sindet .. pas nu godt på dig selv min ven .

Imo : ha ha ja jeg kører det helt op det ved jeg og ja så kan jeg grine lidt af det når det er overstået .
Det lyder godt nok vildt med alle dine Clips men dejligt det ikke gjorde ondt på dig da de skulle ud ...
Jeg håber bare du har det godt og ja vi har desværre alle noget at slås med det er ikke nemt .

Jeg må bare lukke øjnene i morgen og få dem ud og så er det overstået ...

Kommentarer fra andre brugere

Du har jo sort humor, Mælken og det kan man leve og overleve længe på ;-)

Jeg har læst om en, som fik nogle af de der clips med hjem :-D
Måske du skulle bede om det samme?
Så kunne du sætte dem bag glas og ramme, til minde om hvor modig du var.

<3 Imo

Skrevet af Imozopia, 11. april 2019 11:40

Hej Mælken

Jeg synes, Imos idé er glimrende, haha. I glas og ramme med de clips. Eller også tage dem med hjem og trampe på dem. :)

Nej, alvorligt talt så håber jeg, at det kommer til at gå rigtig godt, hurtigt og smertefrit. Og efter i morgen er det i hvert fald overstået.

Du er sej, du kan rigtig meget. Bare tænk på at du også skulle vaccineres. Du kan jo godt. Ja, fyld dig med piller så du ikke mærker så meget og giv så dig selv en belønning til bagefter. Måske en kage?

Jeg gør også ofte ting værre, end de så ender med at blive, og ja, det er rigtig svært at lave om på. Men måske kan det hjælpe lidt at vide det - altså så du kan tænke, at det måske ikke bliver så slemt endda.

Jeg vil tænke på dig i morgen (også), og jeg håber, det går rigtig godt. Pas nu på dig selv og så får du mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. april 2019 18:38