Læs dagbog

Ondt i maven

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 11. juli 2018 13:58

Har ondt i maven i dag.. øv jeg bløder og får lidt *anfald* .. av ... Nå men det går nok over igen er jo ikke så tit jeg får det .
Ja jeg skulle egentlig have været i centeret og hæve penge i dag men det magter jeg bare ikke. Er træt . Jeg har nogen penge som egentlig er til skolen jeg kan bruge i dag og så bare ligge dem tilbage når jeg har hævet penge i banken det er fint nok .

Er rigtig glad for vores nye sofa det er da en rigtig *flyder* Den er kæmpe stor det er sjovt og den får vores ellers dejlige spisebord til at se meget lille ud nu ha ha .. Manden er også meget glad for den .

Sender søde JHN masser af kermitkager ha ha er din hemmelige pusher med kage .. Håber du har en god dag og her går det godt og der er ingen larm og ingen dumme polakker så du kommer bare herind og slapper af ..
Jeg håber bare det går godt med bogen og alt det ræs ja og fitness og at dine ømme ribben og brystkasse har det bedre min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg vil lige ønske dig god bedring. Jeg er på vej i seng. :) Ja, sammen med børnene eller nok endda tidligere end dem, haha. Træls at du har så ondt, æv!

Men dejligt med sofaen, det lyder som en rigtig hyggelig en, hvor man bare kan slappe rigtig godt af. Den bliver I da glade for. :)

Tak for kermitkager, shyys ingen må opdage det, haha. Mange tak for dine søde tanker. Og kan du nu have det bedre, ven! Mange tanker og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. juli 2018 20:03