Læs dagbog

Bryllupsdag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 11. august 2017 14:00

Ja i dag har mig og manden 5 års bryllupsdag det er skønt . Vi skal ikke så meget i dag men i morgen har manden fødselsdag og så skal vi ud og spise lækker mad .

Men jeg er bare træt i dag .. det var hårdt i går ja også er jeg bare træt i dag . Ja men er glad for jeg har fået styr på så mange ting det er skønt og jeg har fået mit studiekort nu .
Ja jeg har så tænkt på det med bøger og så nævnte jeg det over for min mor i dag og så var hun så sød at sige at hvis der var noget ville hun gerne give et tilskud det er bare så dejligt for bøger koster jo en del .

Men i dag skal jeg bare hygge med manden når han kommer hjem . Han giver mad i aften en pizza eller noget . Han er så sød og han passer så godt på mig . Ja jeg er heldig jeg har fundet ham og vi har været sammen i 13 år .

Sender en kæmpe beroligende krammer til søde JHN . Du er super og jeg ved du kæmper selvom det er svært . Husk du har altid en ven i mig og jeg render kun med dine frøkager ha ha ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Tillykke med bryllupsdagen! :) 5 år, wauw. Hedder det ikke et eller andet mon? Garanteret. :) Jeg håber, I vil hygge jer med pizza eller andet godt. 13 år, ej hvor skønt. :) Han er da også heldig, at han har fundet dig!

Ja, det er da dejligt, at du har fået styr på det hele. Så kan du trække vejret igen. :) Ja, det er dyrt med bøger, men det er da flot, at din mor vil hjælpe dig. Måske er der også nogle på Uni, der sælger ud af deres brugte bøger. Det kan være, du kan være heldig.

Ja ja du kan bare rende med mine (MINE) kermitkager, men jeg løber bare efter dig og kaster mig over dig, så kagerne flyver op i luften, og jeg griber dem elegant og propper dem ind. Jeps, jeg kan se det for mig, haha.
Kan du have det godt, min ven! Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. august 2017 18:58

Stort tillykke med bryllups dagen.. Jeg håber at I har haft en god dag.

Skrevet af cecilie123, 11. august 2017 19:41