Læs dagbog

Fik nogen gode råd

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 11. oktober 2017 11:37

Jeg har snakket med en studievejleder i dag.
Det var rigtig godt . Hun fortalte også at jeg ikke er den eneste der kæmper med Græsk.
Ja det ved jeg jo egentlig godt men det er rart at høre det .
Jeg fortalte også ærligt at jeg IKKE kan aflevere den prøve på Fredag .. for det kan jeg virkelig ikke .Ja men jeg giver ikke op .

Jeg fik jo så at vide at jeg når jeg nu ikke kan aflevere mine prøver skal til en eksamen i December. Den vil jeg så have ca 3 uger til det er altså ikke noget der kun skal tage en dag.
Det bliver en prøve i noget af alt det vi har lært gennem året og den fylder vist ca 5 sider.
Men hun siger at hvis jeg fra nu her og så til December virkelig knokler så kan jeg sikkert godt klare eksamen.. Ja jeg tror også hvis jeg starter forfra og lærer alfabetet og så ser på tingene så skal det nok gå .
Jeg fik også det gode råd at gå til lektiecafeen der kommer en ældre studerende og hjælper med alt det vi kæmper med lige nu .

Så min plan nu er at jeg i efterårsferien bruger alt min energi på at lære alfabetet og kigge på noget af det grundlæggende grammatik og at jeg også vil tage tid til at nyde min ferie .

Jeg fik også at vide at jeg gør det rigtige med filosofi. At jeg kigger på de forskellige filosoffer og tager noter om dem og sammenligner dem . Det skal nok gå og bibelkundskab der har jeg jo godt styr på det .

Men jeg var bare glad for at få snakket med studievejlederen der gav mig gode råd og at jeg har flere muligheder nu hvor jeg ikke kan overskue den opgave . Ja det skal jo nok gå det hele. Jeg har det meget meget bedre nu er ikke så stresset .

På Fredag skal vi *midtvejsvaluere* i Græsk og det er fint nok men jeg vil nok bare være der også måske fortælle hende om mine problemer og udfordringer under 4 øjne det er ikke noget jeg har brug for andre skal høre .

Ja men jeg har det fint nok nu .. sidder her i min filosofitime og skriver dagbog he he .... ej men seriøst de sidder og diskuterer om man kan måle hvor meget mælk der er i en liter mælk ha ha det kan jeg ikke tage seriøst .

Sender søde JHN masser af krammer og hvor er det godt jeg har dig og jeg har snakket med min mor og det går fint igen hun vil mig jo bare det bedste . Men er virkelig glad for dit venskab og det er så skønt der er en der elsker kage lige så meget som mig ha ha .

Nå men nu vil jeg lytte lidt til min lærer ha ha men jeg forstår ikke noget men jeg har det rigtig godt nu . PS på Fredag skal jeg lave en lækker kage og æde og hygge i weekenden.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, hvor godt at du fik sådan en fin snak med studievejlederen! Det glæder mig meget. Og dejligt at der er flere muligheder nu, og du kan tage en eksamen i december i stedet, hvis det går helt galt. Ja, 3 uger det er da bedre end bare en dag, så det skal da nok gå! Det er da også super fedt md den lektiecafe, det skulle du da benytte dig af, det kan garanteret godt hjælpe dig. Ja, du må "bare" (!) knokle på nu, og du kan godt. Heppe heppe!!!! :)

Dejligt at du fik at vide, at du gør det godt i de andre fag, ja og det gør du jo også i græsk, for du gør dit bedste, og de andre synes jo også, det er svært. Jeg havde nok givet op, haha. Du er for super sej, ven!!!!

Ja, du må da lige snakke med din græsklærer, men uden at de andre hører det. Måske har hun også nogle gode råd til dig.

Godt at snakken har hjulpet dig, min ven. Det er jeg virkelig glad for. Jeg var spændt på det!

Ja, vi elsker bare kage, det er jo skønt, haha. Når bare vi har tv og kage og hinanden, så skal det nok gå, ikke. Og godt at du har fået snakket med din mor også!

Haha sjovt at du skrev i timen, jamen det er også en lidt filosofisk dagbog, haha.

Kan du passe på dig selv! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. oktober 2017 18:06