Læs dagbog

Ferie

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 11. oktober 2018 10:08

Ja jeg holder ferie fra i dag .. he he selvom vi faktisk har *skemalagte øvelser* i gruppen i dag men jeg sagde i går at det magtede jeg simpelthen ikke .
Det var også helt ok .. vi er jo en stor gruppe nu på 7 og de fleste er rigtig søde det er fedt nok .
Jeg er jo stadig i gruppe med mine to veninder og det er fint nok og så nogen andre jeg også har det godt med i klassen .

Jeg blev bare ret stresset i går .. min veninde var skide sur i går og havde bare nej hatten på hele dagen .. Vi sad og lavede gruppearbejde og så stormede hun op til vores lærer og brokkede sig over larmen .. ja ok vi sidder 35 mennesker i klassen og snakker klart det larmer .. og ja hun kom op og skændes med vores lærer og stormede ud .. Ja hun er meget følsom og hvis det ikke lige går efter hendes hoved så bliver hun rigtig sur det er lidt surt i længden. Jeg kan bare mærke jeg bliver frustreret over hende .

ARRGGGGG ... trænger bare til at råbe lidt af sure frustrede mennesker der lader det gå ud over mig uden jeg har gjort noget .... Jeg er sååå glad for jeg har ferie og jeg vil bare lukke lidt af og hygge mig ...

Ja og i går fik vi igen igen en opgave lige inden vi fik fri men det er så den jeg springer over og de andre laver .. nu lavede jeg jo også den sidste opgave . Ja jeg magter ikke mere skole lige nu for meget stress jeg kan bare ikke ...

Nu vil jeg bare tage på biblo og hente en bog og så i centeret og måske køber jeg noget kage med hjem det må jeg godt i dag ... Ja trænger til noget ferie .

Sender søde JHN masser af krammer og et billede af min kage ha ha .. ej jeg driller bare lidt ... du er jo min søde ven .
Ja jeg sender dig en boble så du ikke hører alt larmen og bliver ked af det ..

Nåå ja jeg fik en *prøve* i går i pædagogik og det var fint nok der var vist 30 spørgsmål og skulle svare enig eller ikke enig og finde min *type* og hvordan jeg lærer bedst .. men det vidste jeg godt lidt i forvejen .

Men pas nu på dig selv i dag og gem dig bare bag mig så passer jeg på dig søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Så havde jeg skrevet en lang hilsen, og så ville den fandeme (!) ikke sende den. Surt show. Nu skriver jeg i Word, så må jeg se.

Jeg vil ønske dig en god ferie og sige, at det er godt, du passer på dig selv. Nu er det også de andres tur til at skrive opgave, tænker jeg.

Det er synd for din veninde, at hun er så lydfølsom, men det er også synd, at det går ud over dig og de andre. Ja, det er svært med sure mennesker. Jeg prøver ikke at lade min støj-sarthed gå ud over andre. Højst et suk når nogen snotter mig lige ind i hovedet, eller når nogen ”kaster” rundt med maskinerne i fitness. :) Men ja, jeg prøver at beherske mig, for det er jo ikke andres skyld. Der er jo bare larm i verden. Men det er garanteret også svært for din veninde, hun må have det svært med sig selv. Jeg håber ikke, det kommer til at gå for meget ud over jer andre.

Jeg vil have kage NU! Haha. Nej, jeg må ikke i dag, men jeg må spise slik senere. Men først en usund frokost … noget med nutella, haha.

Jeg kan ikke huske, hvad jeg mere skrev før, ih altså, hvor irriterende. Det skal bare virke, haha. Men jeg håber, du får en god fridag og en god ferie, hvor du kan slappe af, selvom der er diverse opgaver og øvelser. Pas godt på dig selv, min ven. Mange varme tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. oktober 2018 12:22