Læs dagbog

Utilstrækkelig

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 11. november 2017 15:58

Ja jeg har det godt i maven i dag . Ingen problemer der heldigvis. Det var dejligt med en rigtig hygge slappe af dag i går . Men hold da op hvor gik dagen bare hurtigt ha ha .. sådan er det jo bare når man rigtig hygger sig uden stress.

Ja og jeg orker ikke skolen .. seriøst .. Jeg føler mig så utilstrækkelig .. alle de der *kloge* stræbere der lever hele deres liv på campus og som hele tiden sidder og fortæller mig hvordan jeg skal leve mit liv .. og at jeg *bare* skal gøre sådan og sådan .
Nej tak har ikke lyst til at bruge de næste mange år med sådan nogen mennesker .. jeg vil hellere ud et sted hvor jeg har det godt .

Jeg er glad for jeg har fundet to veninder der har det på samme måde som mig . Det er rart når der så mange der ikke helt forstår .
Ja min mor kan måske godt forstå det men ikke helt .. hun bliver ved med at presse mig til at *holde ud* for det var jo det jeg så gerne ville .. men jeg må jo bare tænke på mig selv .
Ja jeg plejer altså ikke være sådan en der bare giver op .. men jeg gider bare ikke ødelægge mit liv over skolen mere .. jeg er jo sååå langt bagud nu og jeg vil bare søge ind på KKK næste år .

Ja der er også det med SU jeg går og tænker rigtig meget på . Ja er svært med alle de nye regler og bla bla bla .. men jeg må prøve at finde ud af det . Ville jo være fedt hvis jeg også kunne beholde min SU i sommerferien .. det ved jeg jo jeg kunne hvis jeg blev på KU men hvad så hvis jeg skal skifte ?? .. men jeg ved jo først noget hvis jeg bliver optaget på 3K . Ja må prøve at se om der er en SU vejleder på KU jeg kan snakke med om det . Har ikke lyst til at snakke med studievejlederen og bare lyde som en der vil nasse på SU ha ha men det er jo faktisk det jeg gør ..

Ja men må finde på noget på Mandag og virkelig snakke med mine veninder vi skal jo *læse* sammen på Mandag ha ha . Ja jeg gider seriøst ikke mere ... Hvorfor bruge så meget energi på noget jeg ikke skal bruge ?? og JA jeg SKAL jo til eksamen men hvem siger jeg skal bestå ?? ha ha .. har jo 3 forsøg det skal nok gå det hele . Men det fylder bare rigtig meget lige nu .

Nå men nu vil jeg hygge med manden og se lidt tv og slappe endnu mere af ha ha .

Sender rigtig mange krammer til søde JHN og jeg håber det går godt med det hele . Ja både med at se på din bog og samle hylder og reoler og alt det andet du kaster dig over i dag.
Ja og øv at Thomas Evers røg ud i går .. det var synd. Ja jeg lå og sov til en film i går så fik slet ikke set noget ha ha ... så det bare på TV2 hjemmeside .
Men pas nu på dig selv søde ven og nååå ja du tager da bare dine forældre med herind juleaften ha ha ha gad godt vide hvordan vi får plads til så mange mennesker vi har jo ikke noget stort spisebord eller noget ha ha ha ... men du er jo velkommen og vi skal bare hygge og æde slik og chips og kage og god mad og se tv .. ikke noget stress her .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, nogle gange går tiden bare virkelig hurtigt, men jeg håber også, du får en god weekend med afslapning og ingen stress. Godt din mave har det godt!

Ja, jeg forstår godt det med at føle sig utilstrækkelig. Men husk, du er god nok, selvom du ikke er en stræber ligesom nogle af de andre. Du gør det virkelig godt, og du kæmper, og alle behøver jo ikke være ligesom de andre.

Nej, du plejer bestemt ikke at give op, men for mig er det heller ikke at give op, men bare at skifte retning. Du vil jo stadig gerne læse.

Jamen, det er da klart, at du har brug for SU i ferien også, ellers bliver det jo svært at overleve. Jeg ved ikke, om man kan det. Jeg kan ikke huske reglerne, og de kan jo også være lavet om. Men du må få det undersøgt, så du ikke skal gå og spekulere for meget på det.

Hvis du skal skifte, skal du så alligevel bestå eksamen for at få SU? Ja, du må bare blive ved med at prøve, og du kan jo ikke gøre mere, end du kan. Jeg mener, de kan jo ikke bare automatisk få dig til at bestå. Men ja, jeg ved (igen) ikke, hvordan reglerne er. Jeg håber, du finder ud af det, så du forhåbentlig kan få lidt ro.

Ja, stakkels Thomas, haha. Men sådan er det jo. Det er en del af gamet. Men jeg er bare glad for, at han nåede så langt. :) Han er nu nuttet, haha.

Jamen, jeg kan sagtens sidde i sofaen og spise, og mine forældre, øhm ja, jeg ved ikke lige, hvad vi skal gøre af dem, haha. Men de er vant til små forhold hos mig, haha. Det lyder ellers hyggeligt med jeres jul! :)

Kan du have en god aften og en god dag i morgen! Pas godt på dig selv, og det skal nok gå med skole og alting. Du finder ud af det! Mange varme tanker og krammer fra jhn
Åh, jeg tænkte på dig til morgen, da jeg cyklede til fitness, "bare Mælken var der, så vi kunne træne sammen, det kunne være hyggeligt", haha. Men det var du så ikke, haha. Griner. :)

Skrevet af JHN1, 11. november 2017 18:16