Læs dagbog

Printer

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. januar 2019 16:04

Ja jeg printer mine to opgave eksempler ud i dag ... Omkring 30 sider i alt men det er jo virkelig noget jeg har brug for . Så kan jeg sidde enten i aften eller i morgen og læse dem igennem og se på hvordan jeg kan bruge dem når jeg selv skal skrive opgave.
Ja der skal jo meget med i den opgave ha ha. Men jeg er glad for jeg har noget at støtte mig til.

Ja og jeg vil slet ikke være afhængig af hverken A eller M når vi laver opgave .. gider simpelthen ikke folk jeg ikke kan stole på .
Jeg ved godt A har sagt hendes søster gerne vil kigge opgaven igennem .. men jeg kan nok godt selv. Ja det går nok .

Men jeg slapper også lidt af i dag .. har sovet længe og så har mig og manden snakket ferie på Bali .. Ej jeg glæder mig bare så meget til den ferie ... Ren luksus .. egen butler privat pool og god mad og spændende ture .. det bliver bare så godt .

Sender søde JHN masser af krammer og gode tanker . Ja puha .. det var en hård dag med alt det tunge teori .. et helt semester kogt ned til 5 timers undervisning ..

Ja væk med A .. gider ikke hende og alt hendes drama .. nok er sq nok ha ha.

Jeg håber du hygger dig lidt i dag og slapper af . Ja ellers må du herind til mig ha ha der er stille ja selv polakkerne er stille .. har næsten ikke hørt dem siden før jul selvom de vist er kommet hjem .. det er skønt .

Jeg har lige åbnet en plade chokolade mm det er lækkert .. og jeg håber også du får lidt slik ja det gør du jo nok .
Men pas nu godt på dig selv søde ven og husk at vi går mod lysere tider og det skal nok gå det hele selvom vi har det svært lige nu .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er da det værd at få printet opgaverne ud, så du har noget at holde dig til. Det er også nemmere at sidde med det i papirsform. Jeg håber, du kan bruge dem til noget.

Ja, du skal da klare det selv og ikke være afhængig af de to ustabile veninder.

Årh, Bali ja. Det bliver da fantastisk, og fedt at du har noget at glæde dig til allerede nu. :)

Ingen weekend uden slik, haha. Men nu vil jeg også gå ind og cykle, så går det nok, haha. Lækkert med chokolade, jeg håber, du nyder det. :)

Kan du nu passe godt på dig selv, og jeg håber, du finder noget i opgaverne, du kan bruge. Godt det snart er overstået, men jeg synes, du klarer alt det her så fint. Det skal nok gå rigtig fint. Nu får du mange gode tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. januar 2019 17:15