Læs dagbog

Slappe af dag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. februar 2018 10:28

Uha manden stod op kl 2:45 i nat .. han skal op og åbne hele denne her uge .. stakkels ham vil være rigtig sød ved ham når han kommer hjem.

Ja det har været en god weekend godt at bare hygge og slappe af . Jeg har bare intet overskud lige for tiden og jeg bløder også .. ja det er fint nok skal jo ikke nå noget i de her dage .

I dag slapper jeg af .. skal ikke noget . Jo jeg skal over og købe ind men det er jo nemt nok.
Har lyst til noget kage eller noget lækkert og måske se en film i dag . Godt jeg har netflix ha ha .

Nu vil jeg gå over i Fakta og finde noget aftensmad .. og måske noget pålæg og så lave noget rugbrød til frokost. Ja har bare ikke noget overskud .

Sender søde JHN noget lækker kage .. Kom du herind og hyg dig he he .. ja så kan vi sidde og have det skidt sammen .. Ja du kan lide filosofi he he . det er da også meget spændende det er jo bare vores lærere på skolen der ødelægger det hele ..
Jeg håber du får en god dag og kan slappe lidt af uden larm og stress .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er godt, at du kan slappe lidt af, når du har det skidt. Ja, lad os bare have det skidt sammen, det kan da være, at det hjælper med sådan et fællesskab. :) Ja, vi må lave lidt sjov, eller klarer vi det ikke.

Dejligt at det har været en god weekend. Det fortjener du da også. Du kæmper hårdt, og jeg synes, du klarer det flot. Du kunne nemt bare have givet op og tænkt, at nu ville du droppe alt med uddannelse osv., men det gør du ikke. Du søger ind et nyt sted, det er sgu godt gået! Flot! Jeg har respekt for dig.

Ja, jeg elsker filosofi, men du har ret, man skal have en god lærer, der kan gøre det spændende. Det betyder altså meget. Jeg synes, jeg har været heldig der.

Kan du nu have det godt og hygge dig med din kage. Jeg har også lige spist kage, ups haha. Mange tanker til dig min ven og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. februar 2018 15:02

Hej Mælken,

Kender godt det med, ikke at have så meget overskud og så er Netflix altså bare godt. God hygge med det.

Vh pernille

Skrevet af PernilleH, 14. februar 2018 08:52