Læs dagbog

Ny mobil ?

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. marts 2018 15:45

Ja jeg har gennem længere tid nu haft problemer med min mobil . Den bliver ved med at sige simkortet enten ikke eksisterer eller er i stykker . Det er altså belastende og ja den er jo *gammel* den er to år ha ha ..

Jeg overvejer at købe en for de penge jeg får tilbage i skat . Det er ikke så fedt når den hele tiden lukker ned og måske skulle jeg investere i en helt ny der ikke skal opdateres eller noget. Den jeg har nu er åbenbart ikke understøttet af microsoft ja hvad ved jeg .

Nå men ellers sker der jo ikke så meget i dag jeg hygger mig bare . Jeg har været i centeret og hæve penge og jeg har købt ind .. Ja er dejligt bare at kunne slappe af . Manden har været på arbejde og nu har han fri og kommer hjem så er han nok meget træt .

Ja jeg følger jo stadig lidt med i alt det med skolen på facebook og jeg kan se vores græsk lærer åbenbart er syg og folk panikker over lektierne det forstår jeg jo godt det er ikke nemt når der er aflysninger og det hele skal gå så stærkt men jeg er bare glad for jeg ikke har det problem nu .

Ja men nu vil jeg vente på han kommer hjem og så snakke med ham om det med mobilen ha ha det er det vildeste der sker lige nu .

Sender søde JHN en GOD frøkage der smager lige som du kan lide det he he og jeg håber du har en god dag og ikke stresser for meget og der ikke er noget larm hos dig min søde ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, der kan jeg desværre ikke råde dig, for jeg har nul forstand på mobiler, haha. Jeg er virkelig en torsk til sådan noget. Men jeg håber, du finder ud af det, og det lyder da som en god ide at købe en ny så. Ja, måske din mand kan råde dig, hvis han har forstand på det. :)

Det er dejligt, at du kan slappe lidt af. Ja, det er stressende at studere, eller det kan det i hvert fald være. Men jeg håber, din nye uddannelse er så god, at du ikke vil føle stress. Jeg krydser fingre for dig.

TAK for en god kermitkage, haha. Ja, det var godt nok surt show at købe en -ENDELIG - og så var den ikke engang god. Tsk! Haha.

Kan du have det rigtig godt og pøj pøj med mobilen! Mange tanker til dig min ven og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. marts 2018 19:13

Hej Mælken.

Så vidt jeg er orienteret, kan man godt få nyt simkort til det samme telefonnr. Da jeg købte ny tlf. måtte jeg skifte simkortet, da det gamle ikke passede til den nye tif. Jeg beholdte telefonnr.

Skrevet af Ingeborg, 12. marts 2018 21:46