Læs dagbog

Av min mave

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. april 2018 16:37

Jeg havde rigtig ondt i maven i nat .. øv !!!!
Lå og sov inde i stuen eller retter jeg lå og holdt på min ømme mave .. Ja måtte op i nat og tage en pille .. og så hjalp det .. har jo prøvet det før men jeg bliver så irritabel og træt af det .
Jeg føler mig mega oppustet og har bare ondt i kroppen ..

Nå men ellers er det jo ikke fordi der sker så meget .. Jo jeg har prøvet at få fat i min frisør men der er ikke nogen deroppe lige nu åbenbart jeg håber snart hun kommer tilbage har ikke lyst til andre skal klippe mig .. Hun har salonen alene og måske har hun ferie eller er syg .. men ellers må jeg hen et andet sted bare ikke lige her hvor jeg bor det er sq for dyrt over 500 kroner ha ha ...

Nå ja og så har min mor lige overført nogen penge til os hvor er hun sød det er nogen penge hun får fordi hendes mand har udgivet nogen bøger for mange mange år siden og de står på biblioteket . Hun er da sød hun vil gerne dele det med os .

Sender krammer til søde JHN jeg håber du har haft en god dag og at naboerne er ude i haven så du får fred og ro sender dem et telt så kan de blive derude ha ha ...
Ja det med maven er ikke lige så fedt og nej de kan desværre ikke gøre noget nu havde jeg så heller ikke lige ventet at der ville komme en dum cyste men det er fint nok jeg har det ok søde ven .
Ja må finde en anden dag jeg kan se tøserne det finder vi bare ud af .
Jeg tænkte på dig i dag da jeg så nogen i fitnesscenteret der hoppede rundt ha ha det så sjovt og hårdt ud det var vist et hold .
Men tænkte bare på dig søde ven.
Jeg håber du har det godt og nyder lidt fred og ro i dag og solen skinner på dig .Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det må da være voldsomt irriterende med den mave. Jeg kan huske, da jeg havde smerter ved menstruation og blev skidt også, men det er heldigvis mange år siden nu. Men jeg føler med dig, kan du tro. Jeg ved godt, det bestemt ikke er sjovt. Jeg håber, det snart går over igen. Ja, du kender det jo og kender nok mønsteret nu, så du ved nok også, hvornår det går over. Ej, men det er da virkelig træls! Kram, søde ven!

Det er da mærkeligt med din frisør, og jeg kan godt forstå, du gerne vil klippes af hende, når du er vant til det. Jeg frygter også, når min stopper. Ja, jeg er jo lige blevet klippet i dag, og det var tiltrængt, haha.

Ej, hvor fedt med lidt penge, ja det er da sødt af din mor. Så kan du måske få lidt af det, du gerne vil have. Ej, haha, jeg skrev "du gerne vil kage", haha. Jeg sad og tænkte, at du kunne købe lidt kage, haha. Så det kan du da! :)

Underboerne kan bare flytte ned i deres drivhus, kan de, haha. Ja, et telt er også en god ide, bare de går udenfor, haha. Men til sommer, når jeg sidder ude, skal de jo så gå ind, haha.

Det er underligt, at der bare sådan kommer cyster. Det må gøre ret ondt. :/ Jeg håber, du snart er frisk igen!

Haha ja jeg har også hoppet rundt i fitnesscenteret i dag, ej okay måske ikke lige hoppet rundt, men travet på løbebåndet og så videre. :) Hyggeligt at du tænker på mig. Jeg tænker også tit på dig. :)

Kan du have det godt og god bedring! Mange tanker og en masse krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. april 2018 18:21