Læs dagbog

Gået i stå ??

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. juni 2018 15:35

Jeg føler jeg er gået helt i stå ... Har intet overskud det har jo været så varmt i rigtig lang tid . Sover helt vildt dårligt .. vågner op omkring kl 3 om natten og kan bare ikke sove ... bliver rastløs og får ondt i kroppen af varmen .
Sover længe og er bare træt og uoplagt ..

Jeg har intet overskud .. gider ikke gå ud har jo heller ikke så mange penge .. og jeg har ikke engang overskud til at gå i centeret lige nu . Jeg går ud og køber ind og så hjem og så laver ingenting ha ha .. og jeg ved min veninde fra skolen har det lidt på samme måde . Ja skolen er jo slut nu mere eller mindre og nu skal vi bare gå og vente ..

Nå men det gik godt i weekenden da mor kom på besøg . Ja vi har det jo super hyggeligt og jeg har lært at nyde det og slappe af når hun er der . Jeg sender manden ned og henter hende når hun kommer hun skal altid lige have hjælp til at komme op med hundene .
Det gør altså en stor forskel så skal jeg ikke være bange for hundene stikker af eller noget selvom det gør de jo ikke det er bare mine dumme tanker . Men godt manden kan gå ned og hjælpe hende .

Vi havde det rigtig hyggeligt vi spillede yatzy og spiste is og lidt kage . Mor kan jo ikke rigtig spise noget fordi hun har en midlertidig tand der ikke sad så godt fast og hun var bange for den skulle falde ud .. Ja men hun får den lavet på Onsdag det er jo rigtig godt for hende .
Jeg elsker jo min mor og hun er jo også noget af det eneste familie jeg har tilbage ... far er jo død og min bror er død og min søster har jeg ikke den store kontakt til ...

Vi var også ude i Avedørelejeren og gå tur der er rigtig hyggeligt derude .. Vi har engang været ude og kigge på en lejghed der mens vi søgte efter en .. Den var bare meget lille og det virkede som om den allerede var solgt for sælgeren snakkede noget med at byde over og hvad ved jeg .. men altså området er rigtig hyggeligt . Der er så også lige det at der ikke er nogen butikker i nærheden plus der kører kun en bus og den skal vist nok snart omlægges og så ville vi jo være helt fortabte ha ha .. godt vi fandt den lejlighed vi har nu.

Ja og nu er der *arbejdsweekend* her hvor vi bor i weekenden og det magter jeg bare ikke .. vi skal åbenbart male hegn på vores svalegang men jeg håber jeg kan lave noget andet end at male .. skal ikke sidde på knæ en hel dag ..
Ej jeg er bare lidt øv lige nu .. har det ikke godt ...

Sender masser af frøkage og tanker til søde JHN og håber din hypnose og alt det andet virker jeg tænker på dig min søde ven ..
Ja ved ikke hvad jeg skal sige .. er lidt *tom* for tiden ... men godt vi har depnet vi kan læsse af på ...




Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Søde ven da! Jeg kan godt forstå, du føler, du er gået i stå. Det har slet ikke været nemt for dig med den uddannelse, der ikke var god for dig alligevel, og det er MEGA svært derefter at hive sig selv op igen. Man kan meget nemt blive lidt uengageret eller dvask, eller hvad man nu skal kalde det. Jeg forstår det bare SÅ godt!

Man siger jo, at energi skaber energi eller noget i den stil, og jeg tænker, at hvis du havde været glad for at læse og bare kom glad hjem hver dag, så ville du have et helt andet overskud. Men det er bare et gæt, ret mig endelig hvis jeg tager fejl. :)

Jeg tror, det nok skal komme igen, når du kommer i gang med den nye uddannelse og får lidt mere indhold i hverdagen igen. Tror du ikke?

Jeg sover også rigtig dårligt for tiden, ja det er varmt. Jeg kan også godt mærke det, selvom jeg ellers har det godt med varmen.

Dejligt at det gik godt med din mor, og fedt at læse at du er glad for hende, selvom hun også kan være anstrengende, ligesom nogle mødre nu kan, haha. Ja, og det er super godt, at I fandt den lejlighed. Nu håber jeg bare, I får løst problemet med polakkerne.

Du må kunne få andre opgaver end at male, der er vel ikke plads til jer alle der alligevel, haha. Måske kan du rydde op eller noget andet? Godt jeg selv kan bestemme, hvornår der er arbejdsweekend her, haha. Ja, men det bliver vist også i weekenden, haha.

Kan du have det godt eller bare lidt bedre og passe godt på dig selv, min ven! Det skal nok gå det hele, det siger min mor altid. :) Mange tanker til dig og et stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. juni 2018 18:25