Læs dagbog

Der sker meget

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. september 2018 17:21

Wow der sker rigtig meget i mit liv mange gode ting . Jeg synes det går godt i skolen selvom det er mega mega hårdt ha ha .
Altså i går var jeg helt svimmel så træt var jeg men jeg bliver altså hele dagen og har ikke været væk fra noget endnu det er fedt .
Det hjælper rigtig meget jeg har mine to veninder og den ene veninde mødes jeg tit med om morgnen og vi tager bussen sammen.
Det forpligter jo også og det hjælper mig til at komme afsted hver dag .

Nå men i dag har jeg fået hentet bøger .. Der var kommet de fleste bøger så kan jeg sidde og kigge lidt i dem og jeg kan jo altid forlænge lånet om en måned . Det er fint nok så skal jeg ikke tænke på det .

Ja og så ... På Fredag ... Så rejser vi helt spontant til Stettin i Polen ... Ja manden ved hvor hårdt det har været for mig at starte skole så i går bestilte han ( uden jeg vidste noget) en weekendtur til Stettin .. ej det var bare så sødt han ville gerne gøre noget godt for mig nu hvor han har ferie . Jeg blev rigtig glad .
Jeg har jo fri på Fredag så det passer fint og vi skal allerede køre kl 6 om morgnen med bus derned . Det bliver fedt bare at koble af spise masser af mad og kage he he .. UHHMMM masser af hygge .
Vi skal bo på et nyt hotel vi ikke har boet på før men det ser godt ud og jeg ved udemærket godt hvor det ligger kender jo byen rigtig godt . Har jo været der mange gange.

Næste uge skal vi ikke have undervisning som sådan men vi skal have noget om tværproffesionelt samarbejde jeg tror det bliver rigtig godt . Bla skal vi Tirsdag på Istedgade ind til mariakirken og andre sociale steder det bliver spændende .

Ja det er godt nok meget nyt og det hele er ret forvirrende ha ha men jeg har det godt på skolen og med mine gode venner . Men jeg er bare helt smadret når jeg kommer hjem hver dag . Selv i dag hvor vi kun var der i to timer og hørte om biblioteket der er tilknyttet proffesions højskolen som vi går på .

Sender søde JHN masser af kram og tanker jeg ved du har det skidt for tiden . Ja jeg har ikke så meget at tilbyde udover lækker kage og måske et grin og Venner du ved serien .. Ja min hjerne virker ikke optimalt i dag ha ha .
Men tro mig jeg tænker på dig og jeg sender dig masser af karma og krammer og hvad du ellers har brug for min søde ven .
Husk du er en superstjerne og du er min gode ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da super fedt, at det går så godt på skolen, nej hvor det glæder mig! Det var et godt skifte, du lavede der, tror jeg. Og det lyder som om, I oplever mange fede ting, så det ikke bare bliver almindelig undervisning. Rigtig dejligt! Og SÅ flot at du bliver der og ikke tager hjem, det er da et godt tegn. Og ja, det må hjælpe meget, at du har dine venner der, så du bliver holdt lidt fast på den måde også. Super godt, min ven! Jeg er så stolt af dig.

Og så skal I på en lille ferie også, dig og manden, det bliver da dejligt. Det var sødt af ham. Så må du rigtig nyde det!

Ja, jeg vil gerne komme til kage terapi, haha. Ja, og "Venner" og så skal vi også se "Vild med dans", og så må du til gengæld vælge noget også, og det bliver nok "Ringenes Herre"? Haha. Ja, så spiser og hygger vi, det bliver skønt. :)

Jeg tænker også på dig, og jeg sender dig mange gode tanker og energi. Kan du nu have det rigtig godt! Stort kram fra jhn. Du er også min gode ven!! :) :)

Skrevet af JHN1, 12. september 2018 17:48