Læs dagbog

Glæder mig til ferie

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. oktober 2017 17:22

Jeg glæder mig sååå meget til i morgen kl 10 ... så er der ferie ... En hel uge uden at skulle stresse over skolen ...
Jeg orker næsten ikke græsk i morgen ... Vi skal lave *midtvejsevaluering* og snakke mere grammatik jeg ikke fatter hø af ha ha ... ej men i ferien så vil jeg seriøst knokle med det skide alfabet .. og så kigge på noget af det vi havde i starten .. men først få styr på det skide alfabet ha ha der er altså nogen af bogstaverne jeg har svært ved at skrive .

Det bliver fedt ikke at sidde oppe hele natten og læse og læse .. jeg vil gå på biblioteket to timer om dagen og læse der . Kan godt lide det lokale bibliotek og det ligger kun 2 stoppesteder med bussen så det er jo mega nemt .

Men i morgen vil jeg lave noget lækker kage og hygge .. har fri kl 10 hvis jeg kommer afsted ha ha og så er det bare hjem og slappe af og se netflix og nyde livet med manden der jo har sidste feriedag i morgen .

Ja manden skal allerede starte arbejde på Søndag det er lidt vildt ... Ja i går havde hans chef ringet og spurgt om han ville på overarbejde ... Ja vi har jo brug for pengene og han er klar til at arbejde igen efter ferien.

Nu vil jeg bare slappe af er ør i hovedet og træt men har en plan nu og er klar til at give det alt hvad jeg har for at bestå den eksamen i December .

Sender søde JHN en hel kasse frøkager og noget fred og ro og lidt vild med dans og alt det du holder af det har du fortjent søde ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det bliver da rigtig dejligt for dig med ferie. Og det lyder som en god plan at gå på biblioteket, og så bliver du (som du har skrevet tidligere) heller ikke fristet til at lave alt muligt andet end at læse. Så kan du jo læse og så have nogle gode afslappende planer også til bagefter. Kage og netflix, haha.

Jeg håber, du får en rigtig dejlig ferie, og at du får styr på det alfabet. Det er sgu da også svært. Men du skal nok klare det, du har jo viljen til det. Jeg tror på dig og hepper helt vildt!!!!

Ja, så må dig og manden da nyde de sidste dage sammen, inden han skal på job igen. Så er det godt, at du har tidligt fri i morgen. Jeg tror på, du kommer af sted og måske får en lille snak med din lærer?

Tak, min ven. Så får du en masse lagkage tilbage og er det ikke brunkager ... nu er det jo snart jul, åh gru, og i dag så jeg juleslik i Rema, hjælp! Det er tidligt, at vi skal fristes af det, haha.

Kan du nu have det rigtig godt, min ven! Pas godt på dig selv og se så og vind over det dumme alfabet, haha.
Mange tanker og en kæmpe krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. oktober 2017 17:57