Læs dagbog

Gider egentlig ikke

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 12. november 2017 16:34

Jeg skal i skole i morgen . Ja skal jo mødes med mine to veninder og snakke og måske læse lidt hvem ved . Ja jeg gider bare ikke ... jo jeg skal jo igennem eksamen men så vidt jeg kan læse mig til i studieordningen er det først i slutningen af 2 år man skal have bestået eksamen med et vist antal point . Men det vil jeg helt sikkert snakke med mine venner om i morgen .

Nå men ellers sker der jo ikke så meget ... Ja manden ser tv og jeg sidder bare og hygger og hører musik ... Ja gider ikke noget i dag .
Det kan sq ikke være rigtigt jeg skal få det så dårligt hver gang jeg skal ind til skolen ... Jeg får feber og ondt i maven og ondt i hovedet ...
Men lige nu er jeg ligeglad med om folk ser jeg er der og ikke er til undervisning .. de må tænke hvad de vil ... Ja men det går nok det er jo bare en dag .

Sender rigtig mange krammer og tanker til søde JHN . Ha ha jeg kan godt lide du gerne ville træne med mig .. tro mig det ville drive dig til vanvid ha ha .. jeg ville puste og stønne og hoste og snotte .. jeg er slet ikke i god form ... Men sød tanke .
Jeg håber du hygger dig og der ikke er nogen unger der skriger eller larm hos dig .
He He jeg fik 100 kroner af manden i går til at købe bland selv slik .. så kom hjem med to kæmpe poser fyldt med guf og snask .. tænkte også på dig da jeg købte og spiste det. Ja ok der er jo lidt tilbage det kan du måske få ha ha .. ej jeg driller bare lidt .
Pas nu godt på dig selv min søde ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det kan jeg godt forstå, at du ikke gider. Ja, det er jo kun en dag, men det kan også være slemt nok, når man har det skidt med det. Jeg håber bare, du finder ud af, hvordan det kan foregå med at skifte uddannelse og sådan noget, så du ikke skal gå og stresse over det. Og ja, måske får I også læst lidt, men det er jo svært, når man ikke er helt motiveret. Sådan havde jeg det også, da jeg læste, men jeg havde ikke modet til at gøre noget ved det. Jeg synes, det er flot, at du mærker efter, hvad du har lyst til. Det er jo dit liv, og nej, du skal da ikke blive syg, hver gang du skal af sted!

Jamen, det kunne da være hyggeligt at træne sammen, haha. Pyt med om du ikke er i form, men altså, hoste og snotte må du ikke, haha. Nej, ingen skrigende unger eller gøende hunde i dag. :) Haha, jeg har 5-8 stykker slik liggende, fordi jeg havde købt så meget, at jeg ikke kunne spise det hele, så jeg tror gerne, du må spise dit sidste slik selv, haha. Eller du kunne sende det, og så kunne jeg spise det i morgen. Altså udelukkende for at hjælpe dig naturligvis, haha.

Kan du også passe på dig selv, min ven! Husk det skal nok gå med skolen på en eller anden måde. Du skal ikke være tvunget til at stresse! Mange tanker til dig og stort knus og en kæmpe lagkage fra jhn, hvis du kan spise mere, haha. Jeg tror godt, jeg kunne, hvis jeg virkelig tog mig sammen, haha.

Skrevet af JHN1, 12. november 2017 18:26