Læs dagbog

Gør rent

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 13. marts 2018 13:56

Jeg gør lidt rent i dag .. har skiftet sengetøj som jeg altid gør om Tirsdagen he he og jeg har støvsuget og tørret lidt støv af .
Jeg skal ikke så meget i dag og det er fint nok . Jeg nyder bare at være hjemme og slappe af.
Manden kommer sent hjem i dag så jeg vil lave lidt god mad til ham når han kommer hjem .

Jeg sad igår og kiggede lidt på mobiler .. hold da op det er da en jungle så mange forskellige der kan det samme eller alt for meget ha ha men ok jeg får manden til at hjælpe mig .
Jeg vil have en ny mobil den anden mister strømmen alt for hurtigt og der er mange små problemer med den . Men det bliver når jeg får penge tilbage i skat . Ja JHN jeg aner heller ikke en .... om mobiler og den slags ha ha men det gør manden altså bare lidt siger han .

Ihh jeg er ved at få noget dum eksem på mine ben .. jeg har små sår og de klør .. men jeg har noget at smøre med .. tror det er fordi jeg har været mega stresset med alt det med skolen .

Jeg sender søde JHN masser af krammer og gode frøkager . Der er ikke noget værre end at finde en kage og den så bare skuffer he he.
Håber du har en god dag og at det går godt med bogen og fitness og det hele .

Ingeborg tak for oplysningen ja jeg beholder også mit nummer og bestiller nok et nyt simkort når jeg har fået min nye mobil . Tak for hjælpen .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Skifter du sengetøj hver tirsdag. Jeg gør det hver lørdag, haha. Jeg er begyndt at gøre det hver uge, selvom jeg syntes, det var lidt overdrevet, så jeg er glad for, at du også skifter hver uge, haha.

Ja, det med mobiler, uha. Jeg krydser fingre for, at min (gamle) holder mange år endnu, for jeg ved virkelig ingenting. Men godt at du har manden til at hjælpe dig. Godt du skal have penge tilbage, så du har råd til det. Jeg skal betale (lidt), æv. :)

Ja, du reagerer ofte fysisk, når du er stresset og ked af det. Så forhåbentlig går eksemen væk igen, når du (også forhåbentlig) kan slappe lidt mere af igen. Det er da irriterende for dig.

Ja, de kan ikke være bekendt at lave forkerte kermitkager, tsk! Haha.

Kan du passe godt på dig selv! Mange krammer og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. marts 2018 15:16