Læs dagbog

Ej altså

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 13. april 2018 10:52

Øv min mobil er helt åndsvag lige nu .. den vil ikke downloade eller installere noget som helst .
Jeg prøvede i går at nulstille den og det blev den slet ikke bedre af .. ej øv ..
Nu har manden lovet at kigge på den i aften og hvis han ikke kan ordne det så køber jeg altså en ny i morgen . Gider ikke mere .

Ja og jeg har bare ondt i maven ... Jeg bløder lidt on and off .. og jeg er svimmel og bare ked af det ... Godt jeg kun lige skal over vejen i dag og købe lidt småting .. og i aften giver jeg mad . Har lyst til en kyllingeburger mmm med snask .

Nå men jeg vil bare slappe af og måske sove lidt .. er træt og jeg bliver bare stresset hvis jeg roder med mobilen ha ha ..

Sender søde JHN masser af krammer og siger det skal nok gå det hele . Jeg håber dit Nada hjælper og at du snart får det lidt bedre søde ven .. Ja lad os æde noget kage og hygge lidt du fortjener det .
Ja ved ikke hvad jeg skal sige i dag ha ha er lidt svimmel lige nu men det går nok det hele.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er øv med sådan noget teknik, der ikke virker. Det er mega træls. Jeg håber, I finder ud af det, ja ellers må du have en anden.

Jeg håber også, du får det bedre snart. Det er ikke rart at gå med. :/ Du må hvile dig meget i dag så. Forhåbentlig har du fået købt ind nu.

Jeg er på vej ud til mine forældre. Jeg skal gå om 6 minutter - præcis, haha griner.

Ja, lad os bare slappe af og æde kage, det er godt. Kan du nu have god bedring, og du får mange krammere og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. april 2018 13:20