Læs dagbog

Lidt øv

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 13. juni 2018 14:57

Jeg har ondt i maven i dag .. øv altså .. det startede i går i mit ene ben .. ja det er *sjovt* nok sådan det starter .. Ja bare det ikke bliver så slemt .. det går fint nok nu men jeg må jo lige vente og se hvad der sker .

Ja der sker jo ikke så meget i mit liv lige nu udover jeg *holder ferie* .. jeg kan se de andre på KU går til eksamen nu og der er udbrudt panik he he fordi de ikke helt ved hvad de skal op i i græsk .. Ja jeg sidder jo og følger lidt med og kan se der er flere end mig der ikke går til eksamen .
Jeg kunne jo i realiteten gå til reeksamen i August hvis jeg ville det .. har jo stadig et *forsøg* he he . Nå men altså nu skal jeg jo vente på at komme ind på den nye skole og starte et nyt liv ...

Ja jeg føler jeg er gået i stå .. plejer jo at sidde og læse til eksamen og have noget at gå op i .. ja og så tanken om en ny uddannelse den er jo fin nok men også lidt skræmmende på en måde . Ja du har ret JHN hvis jeg var glad for at gå i skole eller bare kunne overse det så ville mit liv jo være helt anderledes og fyldt med noget . Ja energi skaber mere energi og man bliver træt på en helt anderledes måde . Nå men altså godt jeg kan være hjemme og har et dejligt hjem og en god mand .

Sender sødeste JHN masser af tanker og hypnotiserer dig med kagen . .mmm denne kage er guf og du ser kun min kage ha ha .
Ja hvor er det fedt du forstår mig .. Ja jeg savner at have noget at gå op i og jeg vil måske også prøve bare at kigge lidt på en gammel eksamensopgave bare for at få tiden til at gå . Det er jo også svært det der med at starte forfra igen på noget helt nyt .. men jeg tror det bliver godt de er søde ude på den skole .
Ja det med den *skide* arbejdsweekend det skal bare overståes og hvis jeg har sygt ondt i maven så skal jeg slet ikke lave ret meget .
Vi går jo bare derned og *viser flaget*og så må vi se hvad der skal laves jeg finder jo nok på noget måske kan vi feje i kælderen ha ha.

Vi skal altså også have snakket med de andre om de skide polakker .. ej er altså virkelig træt af dem .. de står ude ja omkring midnat og snakker højlydt og ryger .. og de er da fuldstændig ligeglad med os andre .. Ja og jeg må jo lukke vinduet for det stinker virkelig seriøst meget når de ryger .. men jeg glæder mig til at snakke med de andre om det i weekenden .

Nu vil jeg bare vente på manden kommer hjem jeg er træt og min mave er skod lige nu.
Håber bare jeg måske kunne sove i nat det ville være rart kan slet ikke koncentrere mig lige nu så min dagbog er nok lidt rodet i dag.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da træls med maven. Jeg håber, det bliver bedre snart. Ja, underligt hvis det er startet med benet, men det kan selvfølgelig være tilfældigt. Eller gør det altid det?

Ja, det bliver nok godt for dig at komme i gang med den nye uddannelse, få lidt struktur på igen og komme ud og møde andre mennesker. Selvom det er rigtig rart, at du også er glad for at være derhjemme og selvfølgelig har din søde mand også.

Ja, jeg forstår dig rigtig godt. :)


Jeg håber, det bliver bedre med maven inden weekenden, men ellers må du "melde dig syg". Det er jo ikke fedt at skulle være ude på den måde, når man er skidt. Jeg håber også, I får snakket om polakkerne. Man kan blive noget så frustreret over sådan noget. :/ Jeg har det sådan, at jeg kan synes, det er uretfærdigt, når andre ikke tager hensyn, og jeg kan bare ikke have uretfærdighed.

God bedring til dig og tak for kermitkage-hypnose. :) Mange tanker og forsigtige krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. juni 2018 19:58