Læs dagbog

Ikke frisk

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 13. september 2020 07:39

Er bare ikke frisk ... Har ikke hostet så meget i nat men er stadig snottet ... Men jeg skal jo nok i skole i morgen. Åh men jeg får ikke læst det hele til i morgen . Jeg må bare møde op og gøre det så godt jeg kan .
Vi skal have frivillighed hele ugen .. Mandag Tirsdag og Torsdag .
Nå men jeg er jo ikke den eneste der har været væk heldigvis .
Jeg er bare mega træt af corona og frygten og stress hele tiden . Jeg er træt af folk der er ligeglade og står helt op i hovedet på en når man køber ind eller folk der ikke spritter af .
Jeg var i centeret i Lørdags og det var bare så hårdt folk gik mod ensretningen og sprittede ikke af eller noget så jeg var bare lige inde og købe det jeg skulle og så ud igen.
Men i dag vil jeg slappe af .. bare lade op til skolen gider ikke fravær men har jeg det rigtig skidt i aften vil jeg spørge en fra klassen om hun laver et *Zoom møde* så jeg kan følge med hjemmefra.

Sender JHN masser af krammer . Ja jeg glæder mig også til der kommer en vaccine . Det er jo ikke det man hører mest om .. næ vi bliver bare bombarederet med restrektioner og forbud he he .
Men jeg håber du har det godt og holder ud søde ven . Jeg sender dig alle de beste tanker her i en svær tid .
Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg oplever også ofte, at folk ikke spritter af, endda folk med børn, hvor jeg dog synes, at man godt kan gå foran med et godt eksempel og lære børnene, at det gør man altså. Jeg bliver irriteret, men tør ikke sige noget. Kan jo også være, at de har sprittet med eget sprit, inden de kom ind, men ikke altid, tænker jeg. Ja, træls. Lad os dog få den her virus bekæmpet, så godt vi kan!

God bedring og god dag i skolen, hvis du tager af sted! Mange tanker og knus på afstand fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. september 2020 12:41