Læs dagbog

Intet overskud

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 14. marts 2019 14:27

Jeg har ikke noget overskud for tiden ... Er meget meget træt og sover rigtig meget .
Ja det er jo det medicin jeg får der gør mig træt. Det var det samme sidste gang . Det bliver bedre men jeg er stadig træt .. og smerten gør jeg ikke kan overkomme ret meget .

Det er sq belastende ... jeg var i centeret forleden bare for at hæve penge og lige købe lidt småting ... Da jeg kom hjem var jeg bare udmattet og lå på madrassen inde i stuen og så film med manden ... Ja magter bare ikke noget .

I går fik jeg så afleveret min opgave i skolen .. så er den da ude af verden ... fik tilføjet de filer jeg ikke havde fået med sidste gang. Ja gider ikke tænke på skolen går glip af rigtig meget men jeg har jo ikke selv valgt at blive så syg .

Jeg glæder mig bare så meget til det her er overstået ... kan ikke klare det mere .. ligger bare og glor hele dagen ...

Jeg er rigtig glad for den støtte og hjælp jeg får her på depnet.
Sender en krammer til søde JHN og ja jeg læste din dagbog i går og jeg er så glad for det ikke er alvorligt med dit sår og jeg håber bare det snart forsvinder ... Ja jeg er ked af jeg ikke skriver så meget men mine skod smerter stopper mig desværre ...

Ja jeg har ikke så meget at byde ind med men jeg sender dig alle de bedste tanker og jeg håber du hygger dig søde ven .. og ja jeg spiser slet ikke noget lige for tiden ... Har seriøst ingen appetit .. fik pizza i går og jeg kunne kun spise to stykker ... Ja og jeg havde voldsomt ondt i maven i nat ... øv altså ...
Men ville bare sende dig tanker og håber du har det godt ..
Knus til dig min ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg er ked af, at du har det så skidt og er så træt. Men det skal nok blive bedre. Jeg håber, du holder ud, til du skal til samtale, og at du så får tilbudt en operation. Ja, men det er godt, at du kan være derhjemme, selvom du selvfølgelig også gerne ville følge med i skolen. Godt du fik afleveret opgaven igen.

Træls at du ikke har appetit for tiden, det er jo vigtigt med noget nærende for kroppen, så det ville da være godt, hvis du kunne spise lidt. Men det er jo forståeligt, når du har det skidt og har ondt. Jeg prøver også at spise mindre, men appetitten fejler ingenting. :)

Ja, det var dejligt med mit øre, tak.

Kan du passe godt på dig selv. Mange tanker og en forsigtig krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. marts 2019 18:55

Hey mælken jeg håber du snart få mod og tid til den behandling, og ja det er godt med støtten herinde:) men jeg er ked af det gør så ondt at du ingen ting kan:/ det er ikke særligt sjovt, jeg vil kravle i seng, er selv nedlagt med en infektion og forkølelse, men det er jo ufarligt, så den skal bare overståges. Håber du for en rolig weekendt:)

Pt. jeg er osse super taknemlig for JHN ikke er alvorlig syg:))))

Pas på diiig

HK
Juze.

Skrevet af juce, 15. marts 2019 03:53