Læs dagbog

Overstået

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 14. april 2019 08:49

Ja nu har jeg endelig fået alle mine clips ud af maven ( 26 stk) . Det er altså vildt at det var så mange .
Men seriøst det gik jo fint hos sygeplejersken.
Jeg var seriøst nervøs da jeg skulle derop ..
er jo altid god til at køre mig selv helt op over alt ha ha ...

Ja jeg var så tæt på at stikke af mens jeg sad og ventede ha ha men jeg gjorde det ikke .

Nå men jeg kom ind og så snakkede vi og hun kiggede på såret ... Jeg var meget bange men hun var rigtig sød og så prøvede hun at tage en af clipsene ud og jeg kunne slet ikke mærke noget . Ja og så tog vi det lidt af gangen og så var det overstået .
Hun rensede så såret og lagde et nyt plaster på .

Det heler fint nok men der er to steder hvor det stadig vædsker en del .. især det nede over skambenet det er ikke vokset sammen endnu .. fordi huden er så tynd der .

Men jeg skiftede bandagen i går og det ser da ok ud .. jeg fik også renset og skyllet sårene og manden hjalp mig med at sætte et nyt plaster på det kan jeg ikke rigtig selv .

Nå men altså smerten er jo ikke så slem men ind i mellem kommer der bare nogen voldosmme *stik* i sårene og jeg er stadig meget træt skal også lige vende mig til at der ikke er de der klips der holder på såret mere.

Jeg skal også passe på jeg ikke laver for meget var i centeret i går og det gjorde lidt ondt i maven .. De der stik i maven er ret voldsomme .. .men altså det går jo fremad og nu skal jeg bare passe på mig selv her i påsken.

Min mor kommer i dag og jeg havde egentlig sagt jeg ville lave noget frokost men det orker jeg bare ikke . Så jeg sagde til manden at jeg giver nogen penge og så tager ham og mor ud og køber nogen pitabrød med kebab .

Nå men jeg må hellere komme igang .. skal jo gøre lidt klar til mor kommer .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN jeg håber du har det godt . Jeg er glad for du har haft en god dag forleden og jeg er ked af jeg ikke skriver så meget men ja jeg har jo bare ingen kræfter desværre.
Men vi holder ud os to og kæmper og nyder de øjeblikke hvor alt er dejligt i livet .
Pas nu godt på dig selv min super søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det var da godt, at det gik så fint. Ja, ofte kører vi jo os selv så meget op, at vi helt panikker, og så er det ind imellem slet ikke så slemt. Men lærer vi af det til næste gang, næh haha. Ja, men dejligt at det er overstået nu.

Ja, du skal passe på dig selv, så du kan hele helt op og undgå smerter. Fornuftigt at købe mad udefra i stedet. Jeg håber, I får en hyggelig dag.


Du får mange tanker og knus fra jhn og pas nu på dig selv, ikke!

Skrevet af JHN1, 14. april 2019 11:19

Hej mælken har fulgt lidt med godt det er klaret kh kirae

Skrevet af kirae2002, 14. april 2019 13:28