Læs dagbog

Måske en ide + opdatering

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 14. november 2017 10:40

Ja jeg skal i skole i dag til bibelkundskab det er fint nok .. Ja jeg gider ikke skolen mere .. Det er bare surt og jeg får ondt i maven og i hovedet af at komme ud på campus . Det nytter jo slet ikke noget .
Jeg snakkede også med min veninde i går om det med skolen . Vi snakkede også om at mødes et andet sted end på campus . Måske vil vi mødes på et bibliotek inde i byen eller noget. Det er jo ingen af os der har det godt ude på campus vi er ikke velkommen der .

Men jeg har siddet igår og kigget på den anden uddannelse. Ja der er mange muligheder hvis jeg kommer ind der i forhold til teologi. Jeg kunne blive Sognehjælper eller kirke og kulturmedarbejder . Altså noget med at arbejde i en kirke og det er jo det jeg gerne vil hvis jeg kan overhovedet . Jeg glæder mig bare så meget til at skifte .. Jeg fik at vide at de lige har brugt en hel uge på teater og drama det lyder sq da vildt hyggeligt og de er heller ikke så mange på den skole det er altså meget bedre . Ja jeg skulle bare have søgt derind først men det er jo for sent at vide nu .

Nå men jeg tager i skole fordi de andre også kommer i dag . Det er jo godt jeg har dem at snakke med . Jeg er ikke alene heldigvis. Men det er bare ikke fedt når alle de andre slet ikke gider snakke med en .. seriøst jeg er sq skuffet over det ... men jeg vil bare kæmpe mig igennem det her skod semester .

Næste semester bliver bedre .. der skal jeg have Kirkehistorie og ER Etik og Religionsfilosofi . Jeg skal også kun gå i skole 3 dage om ugen . Det er da super fedt . Jeg gider jo ikke tage Græsk 2 .

Jeg har også tænkt på det her med eksamen. Ja jeg skal jo nok bestå men jeg har 3 forsøg.
Ja så faktisk har jeg jo så et ½ år til at bestå hvis jeg ikke lige består her til Jul og Januar . Men vi kæmper sammen mig og min gode veninde. Ja jeg gider ikke ødelægge mit liv over en skole mere det er spild af tid.

Det med SU vil jeg prøve at finde ud af måske snakke med en ude på den anden skole .. en rigtig SU vejleder .. men lige nu skal jeg jo bare i skole ... sukkkk .. gider virkelig ikke mere ...

Sender søde JHN en kæmpe krammer. Jeg håber du har det godt og hygger dig lidt. Det er godt nok koldt i dag . Ja men du har jo travlt med alle dine ting ved jeg så måske får du varmen der he he .
Ja jeg tænker på dig hvis jeg kan ha ha min hjerne er i stykker lige nu pga skolen det er skod ... Skal vi ikke bare stikke af og hygge med noget god kage og slik .. og vild med dans eller noget ... Ja lad os hygge os og forkæle os selv .

Nå lige en opdatering. Min veninde bliver hjemme hun er syg . Så gider jeg heller ikke tage i skole det kan jo være ligemeget . Er taget på biblo istedet og sidder og kigger på nogen ting i bibelen . Mest bare for at komme lidt ud det er meget bedre her end i skolen hvor jeg bliver så dårlig af det hele og får hældt i hovedet at jeg burde komme noget mere og bla bla bla .
Så kan jeg jo gå i centeret på vejen hjem det ligger lige ovre på den anden side af vejen her og så købe ind til noget god aftensmad måske.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, man kan altid slå sig selv oveni hovedet med, hvad man skulle have gjort i stedet, men det kan man jo ikke vide på forhånd, søde ven. Måske er det kun godt, at du får den her erfaring med, så du bliver endnu gladere, når du starter på 3K næste år? :) Ja, jeg håber bare, at du klarer det her år eller halve år er det jo "kun" nu. Det skal nok gå, og så har du noget bedre at se frem til.

Det lyder som om, at det kunne være en uddannelse for dig i hvert fald, og der er muligheder for et spændende job bagefter. Ja, du må lige undersøge, hvordan det hele ser ud, og hvordan du praktisk gør det.

Det er godt, du har dine veninder, og ja, I kan da ligeså godt mødes et andet sted, så I ikke har det dårligt med at skulle læse sammen. Det er da en god idé. Man kan jo læse alle steder, og det skulle jo gerne være positivt også, selvom det er lortefag. :)

Jeg elskede religionsfilosofi, og vi havde jo også kirkehistorie, og det var også spændende. Jeg håber, du vil synes om det også.

Fandt du noget lækkert aftensmad? :)

Ja, det er koldt, men dog bedre i dag synes jeg. Her har solen været fremme, jaah. :) Ja, jeg får i hvert fald varmen, når jeg bruger min kondicykel eller er til fitness, haha. Lige nu er jeg proppet med træstammer, puha, men de var nu gode, haha. Så jeg skal lige tanke op, så kan vi godt stikke af, haha. Ja, til et sted med tv, så du kan blive tvunget til at se "Vild med dans" og "Kender du typen" og "Barnaby", hahahaha. Det skal nok blive hyggeligt. :)

Kan du passe godt på dig selv og bare tage det stille og roligt, så du ikke får det skidt igen. Skolen er ikke det værd. Du skal have det godt, min ven!
Mange tanker og kæmpe krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. november 2017 16:32