Læs dagbog

Ny mobil

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 15. april 2018 16:57

Ja i går så gik jeg ud og købte en ny mobil .. gad simpelthen ikke slås mere med den gamle.
Jeg kunne ikke gøre noget som helst uden den gik i stå .. og det er jo også en gammel mobil og den er ikke understøtet mere .

Nå men altså jeg tog afsted til Frederiksberg centeret for at købe en ny mobil .. Åh altså at køre i overfyldt metro er ikke lige så fedt . Nå men det var fint nok og jeg kom ind i centeret og gik først i Elgiganten og kiggede . Ej men altså der er jo sååå mange mobiler og de ligner alle sammen hinanden .. Men jeg havde skrevet ned en del ting jeg ville have min mobil skulle kunne manden havde hjulpet mig med at sige hvad der er godt og ikke godt .

Nå men der var en rigtig sød ung sælger der hjalp mig med at kigge på mobiler .. det var dejligt og han var god til at forklare hvad der var på den . Jeg sagde så at jeg lige ville rundt og kigge lidt selv og så vende tilbage og det var fint nok .
Jeg gik så også i Power men der var ikke rigtig noget jeg lige kunne lide plus der var ikke nogen sælgere de var optagede af andre kunder .
Så jeg gik tilbage til Elgiganten men først ringede jeg til manden og snakkede om de to mobiler jeg havde kigget på og så fik jeg nogen gode råd og fandt ud af hvad jeg skulle købe .

Jeg har så købe en : Samsung Galaxy xcover4 Ha ha sikke et fint navn .. Men det er en god mobil og jeg har da allerede ringet fra den og skrevet beskeder .. Den er så meget anderledes end min gamle og det er svært at finde ud af alt det nye ha ha selvom manden hjælper mig så er det jo ikke helt den samme som den han har .. Så nu bruger jeg min tid på at lære den og kende og downloade alle mulige spil og apps ha ha .

Ja og jeg bløder stadig rigtig meget .. Det hjælper jo nok heller ikke at jeg sådan render rundt ha ha men det er fint nok .
Nu skal jeg heller ikke bruge flere penge brugte næsten 2300 i går så nu skal jeg bare slappe af he he .

Sender søde JHN masser af krammer og tanker og håber virkelig du har det godt og at du får lidt mad i dag . Men ellers må du hygge dig og spise slik hvis du har lyst he he .. og jeg hepper på dig søde ven .
Pas nu bare godt på dig selv .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da godt, at du har fundet en god mobil. Ja, jeg er virkelig dårlig til sådan noget teknik, så jeg aner ikke noget om det, men når manden siger, at den er fin, så må vi tro på det, haha.

Dejligt at der var en dygtig sælger derinde. Det er altså vigtigt, at de kan forklare det på en enkel måde, så man forstår det. Jeg fik også god hjælp i ElGiganten, da jeg købte mine hørebøffer.

Ja, så må du da bruge noget tid på at finde ud af alt det, den kan. Jeg synes, det er flot, at du bare kaster dig ud i det. Jeg skal stadig have hjælp til min ind imellem, fordi jeg er en kylling og er bange for at ødelægge noget. :)

Jeg håber, du bliver glad for den i hvert fald!

Det er da træls, at du bløder så meget, det er bestemt ikke rart. Vi må håbe, at det snart stopper igen. Nej, det hjælper jo nok ikke, at du render rundt, haha, men det bliver man jo nødt til ind imellem.

Kan du nu have det godt, min ven og pas godt på dig selv. Ja, du må slappe lidt af nu! Jeg har ædt slik i dag, men købt ind til ordentlig mad i morgen. :)

Mange tanker til dig og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. april 2018 17:57