Læs dagbog

Træt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 16. april 2018 18:04

Det var hårdt i går at være ude og købe mobil og i dag måtte jeg afsted igen da jeg troede jeg havde købt et forkert cover. Nå men det var det åbenbart ikke det var et *universalcover* og det passer fint til min mobil ... Nå men så kom jeg da lidt ud og det tog jo ingen tid he he .

Ja og på vej hjem tog jeg lige i mit center og købte nogen bind .. Ja jeg bløder stadig meget og er træt og meget svimmel .. men ok jeg klarer mig jo fint nok herhjemme .
Ja er bare ikke så fedt .. føler mig ikke ren og jeg sveder meget men sådan er det jo bare .

Ja ellers sker der jo ikke så meget .. manden har været på arbejde og nu skal vi bare hygge og slappe af .

Sender krammer og tanker til søde JHN håber du er ok min ven . Det er surt det med din spisning men jeg håber du får bare lidt god mad i dag . Men ellers er der er en ny dag i morgen .
Pas nu godt på dig selv og husk også at forkæle dig selv lidt det må du godt .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ej, så måtte du af sted igen, haha, ja det kunne også være sket for mig. Men godt at det passede alligevel.

Åh, jeg forstår dig godt med det med menstruation. Jeg hader det også. Ja, man kan godt føle sig lidt klam på en måde, men altså det er vi jo ikke. :) Men det er da træls, at du bliver svimmel og træt, men du bløder også meget, lyder det til. Bare det dog kunne stoppe!

Jeg håber også, du har fået noget lækker mad sammen med manden. :) Jo tak, jeg har fået god mad i dag og ikke så meget slik, så jeg er ok tilfreds.

Kan du også passe godt på dig selv, min ven! Jeg er så glad for, du er herinde! :) Mange varme tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. april 2018 19:24