Læs dagbog

For varmt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 17. maj 2018 16:38

Åh det er for varmt ha ha .. ej men jeg er bare helt smadret . Ja sover dårligt og har bare ondt i hele kroppen .. knust indeni .. og jeg pletbløder lidt og har allergi ja det går da godt det her .

Ja det er bare hårdt .. og ja jeg er rastløs men har virkelig ingen energi .. magter ikke noget selv det at købe ind er nærmest uoverskueligt lige nu .. Ja og skolen følger jo lidt med i det hele på facebook og de går jo og gør klar til eksamen og det hele . Men jeg vil først rigtig tænke på alt det stress når jeg ved om jeg kommer ind på 3K jeg kan jo hverken gøre fra eller til lige nu men ja tænker jo på det ind i mellem .

Ja ellers sker der jo ikke så meget . Manden arbejder for meget som han plejer. Vi har kigget på lidt et nyt hotel på Bali når vi nu skal derned næste år .. vi har allerede bestemt hvor *hovedferien* skal holdes men vi vil også rundt og se lidt andet og så kiggede vi på et vildt lækkert hotel på nordbali ej det er sygt lækkert . Vi får egen pool og en butler der står klar 24 timer i døgnet og den ligger i en kaffeplantage ja noget helt nyt og anderledes men lad os nu se hvad det bliver til .

Ej der er lige en ting der bare irriterer mig .. Vi har de her polakker der bor ovre på den anden side .. de står altså og ryger udenfor hele tiden !!! det er fandme ulækkert og røgen kommer lige ind i vores lejlighed .. og de står og snakker i mobil også tit sent om aftenen og om natten .. det er sq belastende.
Vi har så snart arbejdsweekend hvor vi vil snakke med de andre der også bor her og høre hvad de mener om det for det kan jo ikke være rigtigt at vi ikke kan åbne vinduet og jeg ved der også er andre der er plaget af deres røg og larm vi har snakket om det før.

Sender sødeste JHN masser af krammer og tanker i varmen . Jeg håber du har det godt i dag søde ven . Tak fordi du bekymrer dig og jeg er lige her .. jeg ligger bare her og steger i varmen .. orker ikke kage eller slik ha ha det er for varmt .. Pas nu godt på dig selv søde ven og husk at drikke godt med væske .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg elsker varmen, men ikke om natten, og jeg har det også varmt og sveder og vågner, så jeg forstår dig godt.

Får du ikke medicin for din allergi, eller hjælper det ikke? Jeg mærker heldigvis ikke meget til min, fordi jeg både får piller, spray og øjendråber.

Det lyder ellers lækkert med sådan et hotel med egen pool, så kunne man bare dase rundt i den uden at skulle tænke på andre, haha. Det må I da overveje. :)

Ja, det er da irriterende med dem, der står og ryger og larmer. Jeg håber, I finder ud af noget, så problemet kan blive løst. Men de bor til leje, var det ikke sådan? Men så må deres udlejer jo hjælpe. Hvad laver de egentlig ovre ved jer? Eller går det hele på en eller anden måde i et, så I deler gang? Ja, træls er det i hvert fald, jeg håber, det går i orden.

Jeg kan godt spise både kage og slik i varmen, ha. Ikke noget problem. :) Kom herover så skal jeg lære dig det, haha. Kan du også passe godt på dig selv og prøve at få det bedre, ikke! Mange (varme, haha) tanker og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. maj 2018 20:13