Læs dagbog

Er bare træt

En side i dagbogen ""
Skrevet af Mælken 17. juli 2017 14:55

Har ikke været her et stykke tid er ikke helt på toppen .
Jeg bløder rigtig meget igen .. øv og jeg er træt og har ingen energi . Fik anfald på anfald hele weekenden og det tager alt min energi .
Men det er jo godt jeg har ferie og jeg skal ikke noget som helst ... Manden passer godt på mig og vi hygger sammen selvom han de sidste 14 dage har arbejdet rigtig hårdt . Men nu kommer der en kollega hjem fra ferie så kan han gå tidligere håber jeg . Seriøst han stod op kl 3 i nat fordi han skulle åbne på arbejdet .

Ja men ellers sker der jo ikke så meget . Jeg sover rigtig meget og det er skønt når man tænker på den sommer jeg havde der hvor vi boede før ha ha hvor jeg gik helt ned med stress. Ja jeg er heldig jeg bor her hvor jeg bor nu .

Øv er træt af blod og ondt i maven og at være svimmel og i går fik jeg også ondt i brystet men det var bare en forstrukket muskel .. men ikke fedt at bruge ferien på at være syg .

Jeg var da lidt ude i Fredags en tur ind til byen og hjem og så købe lidt bland selv slik ha ha og nogen sandwich fordi manden skulle ud med arbejdet de gav en øl på firmaets regning fordi de arbejder så hårdt lige nu.
Så jeg hyggede hjemme med bland selv slik er længe siden jeg har fået det .

Men nu vil jeg over og købe lidt ind til noget aftensmad. Ja og måske lidt kage .. mmm har lyst til noget lækkert .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN. Jeg har tænkt rigtig meget på dig her mens jeg har været syg . Jeg håber du har det godt og jeg sender dig alle de bedste tanker og jeg har tænkt på dig hver gang jeg har været hos bageren og har kigget på frøkager he he .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Æv, hvor er det dog træls for dig, at det bliver ved. Jeg håber for dig, at du snart er igennem det, altså så det bare stopper helt, og du er fri for det skidt. Ja, det er da godt, at du har ferie, men ja, også irriterende at du skal bruge ferien på det. Kram, ven!

Ja, det er dejligt for dig, at I er flyttet, så du bare kan slappe af. Jeg har en hund, du må adoptere, hvis du keder dig. Underboernes oldebørns ... suk, haha. Jeg ville personligt komme over til dig med den, haha.

Uhm, bland selv slik, der findes næsten ikke noget bedre, haha. Måske lige kermitkager, haha. Jeg håber, du nød det, slikket altså!

Kan du nu passe rigtig godt på dig selv, min ven! Få det nu bedre, ikke. Det skal nok gå!! Det er snart overstået!
Mange tanker til dig og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. juli 2017 19:21